Sport

2016.04.08. 15:13

Gyulaji kolbász

<em>Elmaradt a Nyírgyulaj–Rubeola FC Csömör NB I-es futsalmérkőzés, jobb híján edzéssel múlatták az időt a pályaválasztók. Nem szimpla, hanem sorsdöntő bajnokiról van szó, ugyanis az alapszakasz utolsó fordulójában ezzel párhuzamosan rendezték a Veszprém–Aramis párharcot, és ha nyernek a fővárosiak, akkor a gyulajiak eredményétől függetlenül a legjobb hat között folytathatják a rájátszásban.</em> <strong>Ladányi Tóth Lajos jegyzete.</strong>

Elmaradt a Nyírgyulaj–Rubeola FC Csömör NB I-es futsalmérkőzés, jobb híján edzéssel múlatták az időt a pályaválasztók. Nem szimpla, hanem sorsdöntő bajnokiról van szó, ugyanis az alapszakasz utolsó fordulójában ezzel párhuzamosan rendezték a Veszprém–Aramis párharcot, és ha nyernek a fővárosiak, akkor a gyulajiak eredményétől függetlenül a legjobb hat között folytathatják a rájátszásban. Ladányi Tóth Lajos jegyzete.

A világhálót fürkésző gyulajiak belenyugvó legyintéssel intézték el, amikor kiderült, hogy gólt kaptak a veszprémiek, a hátrányuk duplázódásánál pedig felhagytak minden halovány reménnyel. Általános megrökönyödésre a hajrában kiegyenlítettek a veszprémiek. Bár a nyírségiek nem kapták meg a három pontot az önhibájukon kívül elmaradt meccsük után, már a küszöbön pipiskednek: kedvező esetben beléphetnek a felsőházba.

Költségvetésük szerint nem tartoznak az elithez, újoncként mégis virítottak. Gyulajban nincs kolbászból a kerítés, elég ha csak a nyírbátori – olykor beázós – albérletet említjük. Ha lesz a megyében ismét az év csapatát kereső választás, az a minimum, hogy legalább a jelöltek között szerepeljenek a nyeregben egyre inkább feszítő Lovasék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!