Sport

2016.04.20. 08:32

Valóra vált egy álom! Torinóban járt Csabi, a dombrádi félkezű kapus

Dombrád - Oláh Csaba Torinóban járt: a dombrádi kapus végre élőben láthatta kedvenc csapatát.

Dombrád - Oláh Csaba Torinóban járt: a dombrádi kapus végre élőben láthatta kedvenc csapatát.Megtörtént. Nem kis összefogás eredményeként, a a magyar Juventus Club Hungary szervezésében Oláh Csaba a helyszínen, Torinóban szurkolhatott kedvenc futballcsapatának. A dombrádi ifjúsági együttes kapusa vasárnap megtekintette a Juventus–Palermo (4–0) olasz bajnoki mérkőzést. Mint arról többször beszámoltunk, a születési rendellenesség dacára – csaknem teljes egészében hiányzik a jobb kézfeje – is a Tisza-parti legénység megbízható tagjának számító cerberus nagy vágya volt, hogy élőben láthassa a Juvét. Nos duplán jól járt. Egyfelől megfizethetetlen élménnyel gazdagodott, másrészt ugyebár az sem mellékes, hogy a „zebrák” látványos győzelmet arattak.

– Fergeteges volt a hangulat, csodás a stadion, és maga az érzés, hogy én is ott lehettem. Nagyon klassz, csupa szív csapattal mentem ki, mindenki rendes és kedves volt. Köszönöm nekik a segítséget! – tolmácsolta háláját Oláh Csaba.

...és még nincs vége. Ahogy arról szintén hírt adtunk, Oláh Csaba hamarosan ismét útra kel. Az ugyancsak a honi Juve-fanatikusokat tömörítő Bianconeri csoport az Olasz Kupa döntőjére utaztatja a hálőrt. A májusi – római fináléban – a Milannal játszik a Juventus.

KM-KT


Dombrád – Az elején rosszul viseltem, hogy bántottak, bénának csúfoltak, idővel azonban megszoktam – mesélt Oláh Csaba a korai időszak megpróbáltatásairól. – Már lepereg rólam, megtanultam együtt élni ezzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!