Sport

2016.05.02. 09:47

Kisvárdai KC - Elnyerték méltó jutalmukat

Kisvárda - Az újabb magabiztos kisvárdai győzelem másnapján megint botlott az éllovas Eger a női kézilabda NB I B-ben.

Kisvárda - Az újabb magabiztos kisvárdai győzelem másnapján megint botlott az éllovas Eger a női kézilabda NB I B-ben.

Nem remegtek meg a kezek, szombaton a kisvárdai hölgyek magabiztosan hozták a kötelező, Gödi SE elleni győzelmet. A méltó jutalmát pedig vasárnap nyerte el az NB I B-s női csapat, miután kiderült, hogy a listavezető Eger egymást követő második vereségét is elszenvedte, ezúttal Orosházán (28–27). Mindez azt jelenti, hogy a várdaiak hátránya egyetlen pontra csökkent a hevesiekkel szemben, akik az utolsó fordulóban vendégei lesznek a szabolcsi együttesnek.

– Néhány héttel ezelőtt beszéltem arról, hogy lehetnek még meglepetések, bennünket is ért egy, az Egert most kettő is – mondta Rácz Sándor, a KKC edzője. – Az előző heti hazai vereségtől sebzetten utazott az éllovas Orosházára, a hazai csapat ezt használhatta ki. A mi meccsünkön nem borult a papírforma, végig magabiztosan vezettünk és nyertünk, egyedüli szépséghibát az jelentett, hogy az elején túl sok gólt lőtt nekünk a vendégek legjobbja, Németh Lilla. A góljaink számára megint nem lehetett panasz, tíz feletti találatot szereztünk gyors lerohanásból, akadtak betörésből és átlövésből szerzett góljaink is, úgyhogy teljes volt a paletta.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország május 3-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!