Sport

2016.09.30. 16:12

"A hazai csapat nem hibázik a hullámvölgybe került vendégek ellen, akiken még az edzőváltás sem segíthet"

Szabolcs-Szamár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szamár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Jancsó László, a Tiszadob edzője.

Szombat

Kemecse (4.)–Geszteréd (9.): – A Geszteréd nem mutat rossz formát, a Kemecse viszont otthon acélos. Döntetlenszagú mérkőzés.

Újfehértó (8.)–Encsencs (13.): – Az újfehértói csapat folyamatosan javul, biztos hazai győzelem.

Tiszadob (16.)–Terem (14.): – Nem számítunk könnyű mérkőzésre, de most nem fogunk hibázni, mint a Ramocsaháza ellen.

[poll id="1164"]

Vasárnap

Levelek (3.)–Kállósemjén (2.): – A Kállósemjén szoros mérkőzésen behúzza a három pontot.

Nagykálló (11.)–Gávavencsellő (12.): – A Gávavencsellő a pofonok után talpra fog állni, egy pontra jó lehet Kállóban.

Kótaj (1.)–Nyírlugos (5.): – Sokgólos meccsen nyer a Kótaj.

Apagy (7.)–Rohod (6.): – Az Apagy ezer sebből vérzik, de hazai pályán képes lehet megnyerni a mérkőzést.

Ramocsaháza (15.)–Nyíribrony (10.): – Bár döntetlenszagú a mérkőzés, van egy olyan érzésem, az Ibrony egy góllal nyerni fog.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Ragány Csaba, az Ajak edzője.

Szombat

Dombrád (1.)–Pátroha (13.): – A bajnokesélyes hazai csapat nem hibázik a hullámvölgybe került vendégek ellen, akiken még az edzőváltás sem segíthet.

Vasárnap

Nyírmada (2.)–Ladányi TC (4.): – A Mada nem volt olyan meggyőző ellenünk, mint az előző szezonban, de otthon nehéz legyőzni. Ugyanakkor a ladányiak formáját elnézve ez sem lenne meglepő.

Vaja (10.)–Újdombrád (11.): – A hazaiak ingadozó formát mutatnak, ha jó napot fognak ki győzhetnek, de ehhez az edzőváltás után feltámadt vendégeknek is lesz némi beleszólásuk...

[poll id="1167"]

Fényeslitke (5.)–Záhony (14.): – A Litke a mezőny egyik legstabilabb csapata, amely otthon mindenki ellen képes győzni, ez most sem lesz másként.

Őr (8.)–Tiszaszentmárton (15.): – A jó őri csapat begyűjti a három pontot a szimpatikus vendégek ellen, de szurkolok Geri barátomnak, hogy ne így legyen.

Tiszakanyár (7.)–Nyírkarász (3.): – A fiatal kanyáriak megnehezítik a rutinos vendégek dolgát, de ha a karásziak el akarják érni céljukat - győzniük kell.

Ajak (12.)–Kék (9.): – Az elmúlt héten már láttam biztató jeleket a hozzáállást és akarást tekintve, ha ezt fokozni tudjuk, győzhetünk, nem lebecsülve a jó formát mutató ellenfelet, Bízom benne, hogy mindenki átérzi a meccs fontosságát, és elindulunk felfelé.

Szabadnapos: Demecser

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Szimuly Gábor, a Mérk-Vállaj edzője.

Szombat

Nábrád (16.)–Kölcse (6.): – Szívós kis ellenfél a Nábrád hazai pályán, de a Kölcsének nyernie kell, hogy dédelgetett álma valóra váljon.

Csengersima (11.)–Milota (13.): – A pálya talaja mindenképpen a hazaiakkal van, mert jól ismerik, a vendégeket viszont feldobhatja a múlt heti siker – döntetlen.

Vámosoroszi (4.)–Tisztaberek (2.): – A forduló rangadója! Mindkét fél számára egyfajta felmérő, hogy az eddigi eredmények mennyire valósak, mint pozitív, akárcsak negatív érdekében.

Szatmárcseke (5.)–Nagydobos (14.): – Csekén valami megtört, „Borgesz” viszont kezdi jó irányba terelgetni csapatát, így a Nagydobos „pontosan” távozhat.

Tyukod (12.)–Beregdaróc (9.): – A tyukodiaknak azt üzenem: „Beszéljetek, Józsival!” A vendégek, ha egyszer a hazai formájukat át tudják menteni az idegenbeli fellépésre – nyerhetnek.

Nyírmeggyes (15.)–Nyírcsaholy (8.): – Többre hivatott a hazai együttes és most új edzővel, motivált játékosokkal várják a tehetséges csaholyi csapatot. Ha a látogatók támadógépezetét nem tudják hatástalanítani, akkor vendégsiker születik.

[poll id="1170"]

Vasárnap

Tiszakóród (10.)–Csenger (3.): – A lelkes, fiatal hazaiaknak nagyot kell focizniuk, hogy a merész terveket szövögető vendégektől pontot raboljanak.

Mérk-Vállaj (7.)–Tarpa (1.): – A listavezetőt fogadni mindig nagy dolog egy kiscsapat életében. Bár ők az esélyesebbek, úgy gondolom, a Tarpa nem fog veretlenül bajnokságot nyerni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!