Sport

2016.11.12. 20:34

Nyíregyházi TK - „Belül” jobbak voltak, ám „kívül” vesztettek

Nyíregyháza - A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekézői szombaton a Kaposvár otthonában léptek színre.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekézői szombaton a Kaposvár otthonában léptek színre.

Tovább nyúltak az amúgy megszakításra váró rossz sorozatok: sem a Kaposvár elleni, sem pedig a bajnokságban meglévő szüzességét nem vesztette el a szombaton idegenben pályára lépő nyíregyházi szuperligás férfi tekecsapat.

Nem segítette a sereghajtó törekvéseit, hogy nem a legjobb összetételben szerepelt, egyik frontembere, Szlovenszki Tibor teljesítményén pedig még érződött a sérülés. Az első sorban szerzett hátrányt Mogyorósi Péter a korábbi sportformájára emlékeztető teljesítménnyel kezdte csökkenteni, mellette Hacker Dezső is hozzájárult az egyenlítéshez, de az utolsó körre fordulva csapatfában nem álltak jól a vendégek. A végére sem változott a helyzet, vagyis Szegő Levente párharcnyerése ellenére a többletfáért járó két pont és a győzelem is a Kaposváré lett. A pontszerzéshez az is kevés volt, hogy a belső szettpontokat tekintve 13.5–10.5-re a nyíregyháziak kerekedtek felül.

Szuperliga

Férfiak, 8. forduló

Közutasok Kaposvári TK–Nyíregyházi TK 5–3 (3318–3223)

NYTK: Szlovenszki T. 527, Finta 558, Mogyorósi 558 (1), Hacker 549 (1), Szlovenszki A. 443, Szegő 588 (1). Ifi: 4–0 (962–903).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!