Sport

2016.11.12. 20:33

VKK Nyírbátor - Mással nem kalkulálhattak

Nyírbátor - A bajnokjelölt Ferencváros a papírformának megfelelően fölényesen nyert a Bátor ellen.

Nyírbátor - A bajnokjelölt Ferencváros a papírformának megfelelően fölényesen nyert a Bátor ellen.

Ez volt az a mérkőzés, amelyen senkinek nem lehetett illúziója. A Nyírbátor NB I. B-s férfi kézilabdacsapata ugyanis a listavezető, eleddig tökéletes szereplést felmutató Ferencváros otthonában szerepelt. Nos, a bántás legkisebb szándéka nélkül háromesélyesnek tűnt a meccs: azaz sok, még több, netán nagyon sok lesz közte. Megítélés kérdése, melyik változat érvényes a huszonkét gólos vereségre, bár azt azért nem árt hozzátenni, a felek között momentán szakadéknyi a különbség – minden értelemben. A csaknem komplett élvonalbeli játékoskerettel rendelkező Fradi egész egyszerűen érvényesítette a papírformát, noha az 5. percben még 3–1-re a Bátor vezetett...

Innentől viszont azt történt, amivel előzetesen kalkulálhatott minden földön járó ember. Az osztálykülönbség fokozatosan éreztette hatását, magyarán az első számú bajnokjelölt fölényesen nyert a sereghajtó ellen.

- KM-KT -

Kézilabda: NB I. B., férfi

FTC–VKK Nyírbátor 41–19 (19–8)

Elek Gyula Aréna, 200 néző, v.: Kovács M., Wenzel T.

Nyírbátor: Egri Gy. – Csébi D. 2/1, Kiss I. 1, Bod B., Kovács Á. 7 /1, Csonka P. 4, Albecz B. 1 Csere: Nagy T., Nagy N. (kapusok), Kovács L. 1, Kaszás S. 1, Csuzda M. 2. Edző: Szilágyi Attila.

Kiállítások: 4, illetve 2 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 2/2. Junior: 37–17.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!