Sport

2017.02.13. 09:29

Fatum-Nyíregyháza - Így volt szép és jó ?

Nyíregyháza - Kár már azon rágódni, mi lett volna, ha nem a kupagyőztes Békéscsaba ágára kerül a Fatum?

Nyíregyháza - Kár már azon rágódni, mi lett volna, ha nem a kupagyőztes Békéscsaba ágára kerül a Fatum?

Egy esztendő alatt nagyot fordult a világ. A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata az előző évadban valamennyi fellépését elbukta a Jászberény ellen - szám szerint háromszor kapitulált. Nos, időközben változott az ábra, olyannyira, hogy az aktuális szezonban a nyírségi együttes babrált ki ugyanennyi alkalommal a Jász-Nagykun-Szolnok megyei? riválissal. Az élvonalbeli bajnokságban oda-vissza, péntek késő este pedig a Magyar Kupa bronzmérkőzésén mért csapást ellenfelére. Utóbbi győzelemmel egyben a tavalyi, kerek tizenkét hónapja vívott vereségért is revansot vett, amikor szintén Érden, a Berény 3:1-re nyert. Most éppen az ellenkezője történt. Micsoda különbség!

– Az első szettben kerestük a ritmust, kapkodtunk, görcsösen játszottunk, ennek magyarázata lehet, hogy némi időbe telt, amíg alkalmazkodtunk a körülményeket- ecsetelte az eseményeket Horváth András, a nyíregyháziak edzője. - A második játszmában mínusz négyről fordítottunk, innentől nem volt kérdéses a a győzelmünk,, ez azt hiszem, minden nagyképűség nélkül mondhatom, Megnyugodtak a lányok, azt nyújtották, amit tudnak. Kérdezték a meccs után, mi lett volna ha a Vasas ágára kerülünk, nem pedig a Békéscsabával találkozunk az elődöntőben? Ezen már kár rágódni, annál is inkább, mert szépen zártuk szereplésünket a kupában, megdolgoztunk érte, jobb szájízzel, sikerélménnyel jöttünk haza.Most már ,,csak,, a bajnokságra koncentrálunk, ott is lesz feladat bőven.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!