Sport

2017.02.07. 09:20

Molnárok éremcsatája a Molnár-emlékversenyen

Nyírbátor - A 12 ország 215 asztaliteniszezőjét felvonultató mezőnyben lett harmadik a nyírbátori játékos.

Nyírbátor - A 12 ország 215 asztaliteniszezőjét felvonultató mezőnyben lett harmadik a nyírbátori játékos.

Huszonkettedik alkalommal emlékeztek meg verseny rendezésével Molnár Jánosról, aki 1995-ben, 13 évesen egy versenyre utazva autóbalesetet szenvedett, és elhunyt. A klubja, a BVSC-Zugló által szervezett idei viadalra 12 ország 215 asztaliteniszezője nevezett be.

Ott volt a mezőnyben a nyírbátori Molnár Dávid is, aki elsőéves ifjúsági korú asztaliteniszezőként szép sikert ért el korosztályában azzal, hogy bejutott a négy közé, és végül bronzérmet szerzett.

Dávid a csoportjából veretlenül jutott tovább (mezőtúri és orosházi riválisa mellett egy angolt és egy szlovákot is legyőzött) a főtáblára, ahol előbb a celldömölki Iván Bertoldot múlta felül 3:1-re, majd a nyolc közé jutásért az izraeli Jonatan Schustermant győzte le 3:2-re.

Következett a negyeddöntő, amelyben Ócsai Mátét (Ceglédi VSE) verte 3:2-re, így jutott be az elődöntőbe, ahol az első helyen kiemelt szolnoki Molnár István Patrik várt rá. A verseny favoritja, és későbbi győztese ellen derekasan helytállt a bátori legény, és végül 3:1-re veszített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!