Sport

2017.03.05. 18:25

Nyírbátori FC - Nagyon közel volt az újabb siker

Nyírbátor - A Nyírbátornak a győzelmi sorozata nem, a veretlenségi szériája viszont tovább folytatódott a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - A Nyírbátornak a győzelmi sorozata nem, a veretlenségi szériája viszont tovább folytatódott a labdarúgó NB III-ban.

A Nyírbátor vette magához a kezdeményezést a vasárnap délutáni NB III-as bajnokin, amelyen Kinczel Ervin lövése mutatta, hogy nem bekkelni érkeztek a vendégek a BKV Előre otthonába. Az első negyedóra végén formás támadás végén Illés Gyula beadása után Kinczel fejelte a jobb alsó sarokba a labdát. A vezető gól felébresztette a fővárosiakat, kiegyenlítetté vált a játék, de helyzetei továbbra is csak a Bátornak voltak. A jól szervezett és tetszetős játékot mutatott NYFC viszont több alkalommal is veszélyeztette a hazaiak kapuját.

A második félidőben teljesen más felfogású vendégcsapat ment ki a pályára. Érthetetlenül visszafogottan játszottak, ismét kimaradt egy büntető (az előző hetihez hasonlóan most is Illés Gyula lövését védte a kapus), és a BKV csereként beállt játékosa, Csák Zoltán az utolsó percben, húszméteres szabadrúgásból szerzett góllal egyenlített. Ez vereséggel felérő döntetlen volt.

NB III: Keleti csoport, 21. forduló

BKV Előre–Nyírbátori FC 1–1 (0–1)

Sport u., 200 néző, v.: Kulcsár K.

BKV Előre: Kara – Csikortás, Sebők I., Balogh B., Csepregi, Ádám E. (Csák, 70.), Sánta A., Banai B. (Girán, a szünetben), Nagyházi, Kálmán Zs., Miklósvári. Edző: Batári Csaba.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Kornutjak, Müller Zs., Bagi Á., Lakatos L., Illés Gy., Kinczel, Terdik (Reznek, 64.), Roszel (Boros D., 84.), Hornyák M. Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Csák (90.), illetve Kinczel (14.). Kiállítva: Miklósvári (második sárga lap után, 75.), illetve Kornutjak (második sárga lap után, 78.). Jó: Kara, Csikortás, Csepregi, Csák, illetve Müller Zs., Kinczel, Bagi Á., Hornyák M. (Tudósító: Janovics János)

Batári Csaba: – Az első félidőben a Nyírbátor agresszívan letámadott minket, nem hagyta építeni a játékunkat. A második félidőre sikerült feltüzelni a csapatot, több ziccert kialakítottunk, és az utolsó percben sikerült kiegyenlítenünk.

Ambrusz Árpád: – Amíg nem értékesítjük a helyzeteinket, addig minden mérkőzésben benne van, hogy nem nyerjük meg, hiába játszunk jobban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!