Sport

2017.06.02. 08:38

Nyeregben a Gyulaj, bajban lehet az FTC

Nyírgyulaj - Felgyorsulnak az események a futsal élvonal alsóházi rájátszásában. A hajrát ugyancsak megnyomják a csapatok: a Nyírgyulaj például pénteken a Ferencváros vendégeként szerepel a kilencedik fordulóban, hétfőn pedig már a tizedik kört teljesíti, amikor a Fradi elleni ..visszavágó,, következik a nyírbátori sportcsarnokban (kezdés: 19 óra).

Nyírgyulaj - Felgyorsulnak az események a futsal élvonal alsóházi rájátszásában. A hajrát ugyancsak megnyomják a csapatok: a Nyírgyulaj például pénteken a Ferencváros vendégeként szerepel a kilencedik fordulóban, hétfőn pedig már a tizedik kört teljesíti, amikor a Fradi elleni ..visszavágó,, következik a nyírbátori sportcsarnokban (kezdés: 19 óra). A nyírségiek - egyedüliként a kiesés elleni harcban érintettek közül - páholyban érezhetik magukat, mivel eddigi produkciójukkal (hét győzelem, egy vereség) garantáltan kiharcolták a bennmaradást.

Nem úgy az FTC, amely jelenleg osztályozót érő helyen tanyázik, hátránya kép pont a még megkapaszkodást jelentő pozícióban állomásozó Bőnnyel szemben. A zöld-fehérek kilátásait tovább rontja, hogy a gyulajiakkal esedékes párosmeccs közben riválisuk kétszer játszik a sereghajtó Göcsej Zalaegerszeggel. Vagyis, ha a fővárosiak nem akarnak nagy bajba kerülni, domborítaniuk kell a soros fellépéseken. Persze, a Lovas-legénység eleddig bizonyította, hogy felfelé lóg ki ebből a négyesből, ráadásul a tét sem bénítja.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!