Sport

2017.06.22. 08:21

Újra dörögnek a fegyverek

Nyírparasznya - Az 1999-ben bajnokságot nyert nyírparasznyai csapat találkozik június 30-án.

Nyírparasznya - Az 1999-ben bajnokságot nyert nyírparasznyai csapat találkozik június 30-án.

Rég volt, de igaz volt. Idestova tizennyolc esztendeje, hogy megyei harmadosztályú (akkor még járási küzdelemsorozatnak hívták...) bajnoki címet szerzett a Nyírparasznya. Ebből az alkalomból június 30-ra öszetrombitálják az „aranyos” futballcsapatot, amely családias találkozóval kíván emlékezni a hajdani szép napokra.

– Több, mint tíz éve nincs csapat Parasznyán, ami nagy szívfájdalmunk az idősebb játékosokkal együtt – közölte Fegyver Miklós, aki a korábbi sikerkorszakban egyesületi elnöként ténykedett. – Pedig a mai napig őrzöm a Kelet-Magyarországban megjelent cikkeket, azt is, amiben Dörögnek a fegyverek címmel írtak rólunk. Azt kell mondjam, a településen nem mutatkozik rá igény, hogy újra legyen foci, nincs, aki megszervezze. Úgy látom, a fiatalokat sem igazán érdekli... Mi azért újra összejövünk, sajnos, nem lehet már mindenki köztünk, többen elhunytak, rájuk is emlékezünk majd.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!