Sport

2017.07.09. 11:06

Már nem hiába utaztak annyit a magyar röpisek

Nyíregyháza - A magyar női röplabda válogatott két győzelemmel kezdett Mexikóban.

Nyíregyháza - A magyar női röplabda válogatott két győzelemmel kezdett Mexikóban.

A magyar női röplabda válogatott megkezdte szereplését Mexikóban, ahol a World Grand Prix küzdelemsorozat harmadik vonalának tornáját rendezik. A mieink nem utaztak hiába a világ túlsó felére, előtt a rajt előtt meglehetősen nagy mellénnyel nyilatkozó Trinidad és Tobagót győzték le magabiztosan, 3:0-ra. Az ellenfél soraiban feltűnt Darlene Ramdin, a center két éve a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli együttesének tagja volt.

Az olasz Alberto Salomoni irányította nemzeti együttes második mérkőzése ugyancsak jól alakult, Ausztráliát 3:0-ra sikerült felülmúlni. A keretben számításba vett nyíregyházi Villám Lillát egyik találkozón sem vetette be a szakmai stáb. Talán a harmadik meccsen, amikor - magyar idő szerint hétfőn hajnalban - a házigazda Mexikó volt az ellenfél.

Közben a Magyar Röplabda-szövetség rendkívüli közgyűlést tartott, amely a TAO-körbe kerülés miatt vált szükségessé. A dr. Kovács Ferenc vezette szervezet tagsága ennek megfelelően módosította az alapszabályt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!