Sport

2017.08.10. 12:05

Rendőrök között is remekeltek az apagyiak

Apagy - A zánkai Balaton Kupa BM meghívásos asztalitenisz-versenyről első helyezéseket hoztak haza a szabolcsiak.

Apagy - A zánkai Balaton Kupa BM meghívásos asztalitenisz-versenyről első helyezéseket hoztak haza a szabolcsiak.

Immár 37. alkalommal rendezték meg a Balaton Kupa BM országos meghívásos versenyt, amelyről a sportágat űző szabolcsi rendőrök sem hiányozhattak. A Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőr Sportegyesület által Zánkán megrendezett viadalon, az A kategóriában harmadik helyezést ért el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapat, amelyben két apagyi játékos, Zachár Sándor (a Bűnügyi-technikai osztály munkatársa) és Fodor Géza (mint BM-dolgozó családtagja) kapott helyet. A rutinosnak számító Csiszár Levente, Sütő László duó ötödik alkalommal vett részt az eseményen, az elmúlt években a B kategóriában indultak (ott mindig sikeresen szerepeltek, az utóbbi három esztendőben az élen végeztek), ezúttal az A kategóriában szerepeltek, ahol lecsúsztak a dobogóról. A B kategóriában a Bakti Olivér, Petró Alex kettős képviselte a szabolcsi színeket.

Az egyesületi színekben ugyancsak apagyi színekben szereplő Poór Tibor a Budapesti Rendőr-főkapitányság–Készenléti Rendőrség összetett csapatában kapott helyet, amelynek színeiben az A kategóriában az első helyen végzett, egyéniben pedig harmadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!