Sport

2017.09.23. 13:24

Egyesben második, párosban első lett

Nyíregyháza - Laskai Írisz jól szerepelt a karcagi másodosztályú asztalitenisz-ranglistaversenyen.

Nyíregyháza - Laskai Írisz jól szerepelt a karcagi másodosztályú asztalitenisz-ranglistaversenyen.

Ugyan még bőven serdülőkorú, de az ifjúságiak között is próbára tette magát Laskai Írisz. A NAC Nyíregyháza játékosa nemrégiben a kelet-magyarországi felnőtt és ifjúsági területi másodosztályú ranglistaversenyen szerepelt, Karcagon, ahol az utánpótláskorúak között remekelt.

Írisz az egyéni versenyek során mindhárom csoportmérkőzését 3:1-re nyerte meg, így első helyezettként jutott a négyes döntőbe, ahová a csoportból magával vitte a Kecskeméti Cintia (Jászkun Volán SC) elleni győzelmét. A másik ágról érkező Schrammel Cintiát (KSI) 3:0-ra legyőzte, Molnár Annától (Univer Kecskemét) viszont 3:1-re kikapott, így mögötte a második helyen végzett, és értékes ranglistapontokkal gazdagodott.

Párosban a Laskai Írisz, Schrammel Cintia duó nem talált legyőzőre, így a szettveszteség nélkül diadalmaskodó NAC Nyíregyháza, KSI-páros állhatott fel a dobogó tetejére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!