Sport

2017.10.28. 16:56

"Csupán három dolog hiányzott: akarat, lelkesedés és játéktudás"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 12. fordulójának szombati nyitány öt mérkőzést rendeztek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 12. fordulójának szombati nyitány öt mérkőzést rendeztek.

Tiszavasvári–Nagyecsed 1–2 (1–1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Bendik T.

Tiszavasvári: Tóth N. – Nagy K., Bakos T., Kondora K., Cseh K., Nagy I., Szolyka G. (Tudja D.), Kóka R. (Lakatos Gy.), Pallai G., Ujj L., Szaffián Sz. Edző: Kiss Gábor.

Nagyecsed: Makó R. – Marinas, Ascsillán L., Somlyai G., Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A., Dobos Z., Bodogán Z., Erdős M. (Ádámszki R.), Pócsi B. (Nyíregyházi G.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert. A napsütésben kezdődő mérkőzésen a végére beborult a hazaiaknak.

Gól: Szolyka G., illetve Marinas 2. Ifi: 2–4.

Kiss Gábor: – Ennek a mérkőzésnek a megnyeréséhez csupán három dolog hiányzott: akarat, lelkesedés és játéktudás. Nagyon elszomorító számomra, hogy minden héten arról kell beszélni, milyen fontos meccs áll előttünk és abszolút nem tudom azt, hogy a játékosok ezt megfogadják vagy sem. Így minden bajnoki óriási kérdőjel számomra azért, hogy éppen milyen hozzáállást fognak tanúsítani. Ezen előbb-utóbb változtatni kell, vagy így, vagy úgy...

Ádámszki Róbert: – Semmi különös dolog nem történt, idegenben játszottunk és győztünk.

Baktalórántháza–Tarpa 1–2 (1–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Vitkai.

Baktalórántháza: Tóth K. – Lakatos I., Lakatos L., Kozma J. (Sitku Á.), Fábri Z., Ráti G., Zakor J., Csordás G., Rakóczi Zs. (Kézi B.), Geda G. (Lakatos Zs.), Nagy T. Edző: Gebri Pál.

Tarpa: Rácz T., Ricsei F., Kemény Cs. (Szidor S.), Tar E., Illés Gy., Kacsó R., Antal R., Barta F., Stefán L., Kemény G., Verejcsi E. (Polácsek P.). Edző: Márton István. Nagy iramú mérkőzésen a kapuk keveset forogtak veszélyben.

Gól: Zakor J., illetve Illés Gy., Antal R. Ifi: 0–3.

Gebri Pál: – Ez volt az a mérkőzés, amelyen nem tudom elmarasztalni a fiúkat. A szerencsésebb csapat győzött, a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

Márton István: – Helyenként foci is volt... Büszke vagyok a csapatomra, mert nagyon egységesen küzdve nem hagytuk magunkat megfélelmíteni és megérdemelt győzelmet arattunk.

Dombrád–Sényő-Carnifex 0–5 (0–0)

Dombrád, 100 néző, v.: Hegedűs Cs.

Dombrád: Csáki T. – Bun R., Dallos L., Borbély L., Puskás Á., Varga D. (Birke Cs.), Sándor J. (Csire G.), Buka B., Géczi I., Boros M. (Szabó K.), Nagy M. Edző: Kozma Zsolt.

Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Szűcs F. (Haburcsák B.), Fabu M., Lakatos L. (Toldi A.), Phrakonkham, Haburcsák K. (Ruska T.), Fodor A. (Ács Á.), Kállai G. (Marics G.), Barcsay M. Edző: Sándor Tamás. A hazaiak az első félidőben tartották magukat, a szünet után viszont elfogyott az erő...

Gól: Marics G. 2, Lakatos L., Fodor A., Ruska T. Ifi: 0–6.

Kozma Zsolt: – A második félidőben „beérett” az elmúlt három heti munka gyümölcse... Nyolc-kilenc ember akarja a sikert, de ebben már benne van a vezetőség, a szertáros és az edző is...

Sándor Tamás: – Minden héten szerdán kupameccset kellene játszanunk, mert utána hét végén öt gólig meg sem állunk. Folyamatosan őrültük fel az ellenfél védekezését és a mérkőzés végére gáláztunk a pályán. Nagyon egységesen, pontosan játszottunk, óriási gratuláció jár a játékosoknak.

Mándok–Nagyhalász 1–1 (1–0)

Mándok, 150 néző, v.: Takács Á.

Mándok: Zán K. – Ari A., Hidi N., Kovács I., Hricskevics, V. Rjasko, Sipos T., Erős G., Tracsuk (Csáki P.), Bodnár L. (Galambos L.), Hegedűs T. Edző: Dancs Béla.

Nagyhalász: Kasza Á. – Hajzer L., Balogh N., Hudák M., Bognár A. (Mátrai N.), Ladányi D., Tóth G. (Ludánszki I.), Gégény M., Nagy N. (Kató I.), Simon D., Varga D. (Bartha Z.). Játékos-edző: Ludánszki István. A hazai csapat számára vereséggel ér fel ez a döntetlen, különösen a játék képe alapján.

Gól: Hegedűs T., illetve Ludánszki I. Ifi: 0–5.

Dancs Béla: – Az ellenfélnek semmi köze nem volt a mérkőzéshez. Csak saját magunkat hibáztathatjuk, amiért nem tudtuk megnyerni ezt a meccset, ennyi ziccert nem lehet büntetlenül kihagyni.

Ludánszki István: – Nem érdemeltünk többet mint egy pont. Sajnos, az első félidőben nem játszottunk pontosan, viszont a szünet után nyújtottakért gratulálok a csapatnak és az ifinek is a győzelemhez.

Mátészalkai MTK–Cellspan-Balkány 0–2 (0–2)

Mátészalka, 100 néző, v.: Paráda.

Mátészalka: Somogyi M. – Szabó D., Szántó Z., Lyáh A., Paragh M. (Fodor Cs.), Engi D. (Bodó L.), Gábor P. (Pálfi L.), Petrohai M. (Tóth P.), Magyari M., Lénárt G., Gergely M. (Balázs G.) Megbízott játékos-edző: Makszim Gábor.

Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Bátyi L., Vass Z. (Tóth E.), Kondor M., Gelsi L. (Simon D.), Jakab R., Ohár R., Hamar G. (Simon Sz.), Kupás Z. (Tatár E.), Olajos G. (Illés Gy.). Edző: Mirgai László. Az összeszokottabb vendégek könyörtelenül kihasználták a két belső védő nélkül játszó hazai csapat hibáit.

Gól: Jakab R., Hamar G.

Makszim Gábor: – Az első félidőben az ellenfél kihasználta egyéni hibáinkat, a másodikban már csapatként futballoztunk, csak a gól hiányzott a játékunkból – de az nagyon.

Mirgai László: – Nagyon jól játszott a csapat, ami bosszantó, hogy rengeteg ziccert kihagytunk. De rendkívül fontos három pontot szereztünk, amiért gratulálok minden játékosnak.

Nyírgyulaj–Fehérgyarmat 1–1 (0–1)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Takács A.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Turbucz T. (Tóth B.), Czerula Zs., Angyalos A., Lovas N., Orosz D., Fekete G., Nagy I., Vass I., Erdei Z., Török I. (Oxi R.). Edző: Lukács Tibor.

Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Gál R., Popovics N., Viscsak Gy. (Imre Zs.), Veress L., Nyíri Gy., Petrohai G. (Bartha K.), Istenes E. (Légrádi G.), Szatke M., Orosz F., Lengyel M. (Geletey Z.). Edző: Siti Ferenc. A hazaiak hibába játszottak mezőnyfölényben, négy kapufát szereztek, illetve egy olyan gólt, amelyet egyedül csak az asszisztens látott szabálytalannak...

Gól: Török I., illetve Istenes E. Ifi: 2–2.

Lukács Tibor: – Újabb fájó pontokat vesztettünk hazai pályán.

Siti Ferenc: – Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, meg is szereztük a vezetést, a szünet után viszont nem bírtuk ki a nyomást, melyet nem csak a hazai csapat részéről tapasztaltam...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!