Sport

2017.10.27. 13:05

Fókuszban a helyzetkihasználás

Nyíregyháza - Lucsánszky Tamás eredményes és jó játékot vár a Csákvár elleni találkozón.

Nyíregyháza - Lucsánszky Tamás eredményes és jó játékot vár a Csákvár elleni találkozón.

A dunántúli portyák és a telki tréningek után ismét itthon készülnek a Nyíregyháza Spartacus focistái. Elsősorban a vasárnapi bajnoki megmérettetésre, amelyen a Csákvár lesz a vendég. A Szijjártó István pallérozta Fejér megyeiek eddig nem vágták ki a rezet a pontvadászatban, hiszen két győzelemmel (a Szolnok ellen és Budafokon) és három döntetlennel az utolsó előtti helyről várják a megmérettetést. A kupában viszont tovább léptek az NB III-as Szekszárd legyőzésével, a három csákvári gólból Papp Máté kettőt vállalt. A előző bajnokságban a Szpari-Csákvár találkozókon nem született gól, remélhetőleg ez vasárnap nem így lesz.

- Remélem vasárnap végre játékkal és az eredménnyel egyaránt elégedett lehetünk. kezdte a beharangozó beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. - Nem rejtem véka alá, hogy eddig csalódást okozott a csapat szereplése, nem a helyezést és az eredményeket illetően, hiszen abban szerencsés és szerencsétlen véletlenek is közre játszhatnak. Sokkal inkább a mutatott játék miatt van hiányérzetem. Remélem, hogy vasárnap előrelépünk.

- Ami a csákváriakat illeti, eddigi szereplésük nem tükrözi a valós tudásukat, hiszen rutinos, korábban magasabb szinten futballozó játékosaik vannak. Oda kell figyelnünk a előre játékukra, viszont a védekezésük sebezhető. Minden bizonnyal ők is stabil védekezésből fognak játszani mint az eddigi ellenfeleink zöme. Fontos lesz, hogy a helyzetekből minél többet tudjunk értékesíteni és mi találjunk be többször. így Lucsászky Tamás.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!