Sport

2017.10.17. 16:23

Fucsovics Mártonnak túl nagy falat volt a dél-koreai

Nyíregyháza - Mindkét játszmában korán brékhátrányba került Fucsovics Márton a stockholmi teniszverseny főtábláján.

Nyíregyháza - Mindkét játszmában korán brékhátrányba került Fucsovics Márton a stockholmi teniszverseny főtábláján.

A főtáblára jutás kiharcolása után előbb úgy volt, hogy a szerb Viktor Troicki (48. a világranglistán) mellé került Fucsovics Márton (103.) a stockholmi ATP-250-es versenyen, ám egy visszalépés miatt újrasorsoltak, a változás pedig a nyíregyházi teniszezőt is érintette, aki így nem kapott esélyt a visszavágásra a tavalyi, barcelonai vereségért, hanem a dél-koreai Csung Hjon (54.) várt rá.

A néhány helyezésnyi különbség akár azt is jelenthette volna, hogy valamennyivel könnyebb mérkőzés várhat a nyíregyházi teniszezőre, de ez messze nem volt így, mert egy roppant kellemetlen stílusban teniszező, az alapjátékát viszont szinte hibátlanul hozó ázsiaival találkozott.

Marci nem játszott rosszul, de mindkét szett elején korán brékhátrányba került, és bár neki is voltak mindkét játszmában adogatáselnyerési esélyei, az összesen három esély mindegyike kimaradt. Ráadásul az első és második játszma is úgy zárult le, hogy Marci előbb 5:3-nál, majd 5:2-nél nem tudott adogatóként a játszmában maradni, így nyolcvan perc alatt veszített 6:3, 6:2-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!