Sport

2017.10.06. 08:58

Kis teremben, a Kiss Lenke KS otthonában a nyíregyházi kosarasok

Nyíregyháza - Harmadik győzelmének megszerzésére készül a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női NB I-ben.

Nyíregyháza - Harmadik győzelmének megszerzésére készül a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női NB I-ben.

Remekül vette az eddigi két akadályt a Nyíregyházi Kosársuli, és az amatőr női NB I-ben szereplő csapatnak minden esélye megvan arra, hogy szombaton, az eddig rendre legyőzött Kiss Lenke KS otthonában a harmadik őszi győzelmét is megszerezze.

– Az ellenfél huszonhat pontos különbséggel nyert legutóbb Miskolcon, amit nem nagyon tudunk hova tenni – árulta el Farkasinszki Gyuláné, a kosársulisok edzője. – Mivel a diósgyőriek U23-as csapata Szolnokon is kikapott, ezért valószínű, hogy ők képviselnek a korábbiaktól gyengébb játékerőt, de mi inkább úgy készülünk, hogy a Kiss Lenke KS erősödött meg erre a bajnokságra. A körülményekkel is meg kell majd küzdenünk, mert kis teremben játszunk, ahol a nézők szinte benn állnak a pályán. Éppen ezért a pénteki edzésen már mi is úgy készültünk, hogy lehúztuk a függönyt, és keresztben, az oldalt elhelyezett palánkokra gyakoroltunk. Mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy a harmadik győzelmünk is megszülessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!