Sport

2017.11.23. 08:38

A megyei válogatott nem fürödne be Szoboszlón

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei csapat stábja a válogatásnál tudomásul vette a klubok kérését.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei csapat stábja a válogatásnál tudomásul vette a klubok kérését.

A Nagyhalász elleni villanyfényes edzőmeccsel megkezdte a felkészülést a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei válogatott. A Siti Ferenc irányította együttes a december 2-3-án, a Hajdúszoboszlón lép pályára az Észak-Keleti selejtezőcsoportban, mégpedig Heves, Nógrád, Borsod és Hajdú csapatai ellen. A fürdővárosi csatározás győztes csapata kvalifikálja magát a december 9-10-i pécsi, országos négyes fináléra. Időközben a szakmai stábban annyi változás történt, hogy a kapusedzői posztot Tuska János tölti be. A bő keret kialakult, a tornára pedig 18 labdarúgó nevezhető.

– A futballisták motivációjával nem volt gond, azt tapasztaltam, hogy valamennyien megtiszteltetésnek veszik a lehetőséget – adott helyzetjelentést Siti Ferenc a Halász ellen 4-1-re megnyert „összeszoktató” mérkőzést követően. – A válogatási elveknél egyrészt tudomásul vettük a klubok kérését, másfelől azon elképzelés érvényesült, hogy az emberi karakterek is megfeleljenek a kívánalmaknak, elvégre egy teljes megyét fogunk képviselni. Az igazgatóság részéről minden támogatást megkapunk, a játék pedig olyan volt, amikor egy csapat először összeáll. Mindenesetre köszönjük a halásziaknak, hogy egy fárasztó szezon után segítették a felkészülésünket.

KM-KT

A megyei válogatott kerete

Kapusok: Jakocska Csaba (Fehérgyarmat), Somogyi Marcell (Mátészalkai MTK)

Védők: Vass István (Nyírgyulaj), Bátyi László (Balkány), Gál Richárd, Szatke Márk (mindkettő Fehérgyarmat), Deme Attila (Ibrány), Hudák Máté (Nagyhalász), Nagy Dávid (Vásárosnamény)

Középpályások: Lénárt Gergő (Mátészalkai MTK), Veress László (Fehérgyarmat), Erdős Márk (Nagyecsed), Majoros Ádám (Ibrány), Mándi László (Vásárosnamény), Ohár Román (Balkány)

Támadók: Istenes Erik (Fehérgyarmat), Lizák Bence (Vásárosnamény), Hricskevics Sándor (Mándok), Somogyi Márk (Ibrány), Barta Ferenc (Tarpa), Kiss Tamás (Ibrány)

Szakmai stáb: Siti Ferenc vezetőedző, Dudás Zoltán pályaedző, Tuska János kapusedző, Bekecs Sándor masszőr, Pausz Béla technikai vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!