Sport

2017.12.19. 09:54

Az összevetés döntött a világbajnok javára

Nyírbátor - A nyírbátori Fekete György a második helyre hajtott az országos fedett pályás bajnokság hortobágyi fordulójában.

Nyírbátor - A nyírbátori Fekete György a második helyre hajtott az országos fedett pályás bajnokság hortobágyi fordulójában.

Az országos kettes fogathajtó bajnokság idei utolsó fordulóját Hortobágyon rendezték. A székesfehérvári állomás után ezúttal is az ifjú világbajnok, Hölle Martin végzett az élen, de csaknem szenzáció született, hiszen a nyírbátori Fekete György csak az összevetésben maradt alul vele szemben, ott is csak minimális különbséggel. A második helyen végzett hajtó mögött a népes szabolcsi indulók közül ifjabb Fekete György érte el a legjobb eredményt, ő a negyedik helyen végzett.

Fogathajtás

Az országos fedett pályás bajnokság hortobágyi fordulóján a szabolcsi hajtók által elért eredmények

Végeredmény: 2. Fekete György (Nyírbátori LE), 4. ifj. Fekete György (Nyírbátori LE), 5. Kiss Sándor (Nyírségi LTE), 7. Bányai Norbert (Timpex Nyíregyházi LK), 10. Hepp Róbert (Napkori Hagyományőrző LK), 13. Fábián Ferenc (Ópályiak BK), 16. Papcsák András (Nyírségi LTE), 21. ifj. Farkas Zsolt (Nyírbátori LSHE), 23. Szilágyi Botond (Fehérgyarmati LSK), 25. Balogh Zoltán (NApkori Hagyományőrző LK), 29. Oláh Gergő (Ópályiak BK), 32. Czeglédi Béla (Tiszamenti LSK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!