Sport

2018.01.05. 17:34

KELET-Eissmann Kupa: Csucsi Miklós után a többiek

Nyíregyháza - Az Offside Sport Café és a Pabló az első két továbbjutó a Kelet-Magyarország-Eissman Hungária-lupa teremlabdarúgó-tornán.

Nyíregyháza - Az Offside Sport Café és a Pabló az első két továbbjutó a Kelet-Magyarország-Eissman Hungária-lupa teremlabdarúgó-tornán.

El ne kiabáljuk, de eddig szépen potyognak a gólok a pénteken kezdődött, 13. alkalommal kiírt Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária-kupa teremtornán, a Continental Arénában. A szervezők jóvoltából kétszer ötméteres a kapu métere, és azok a negyvenszer húszas pályáról könnyebben célba vehetők.

A nyitómeccsen a nyírturai Csucsi Miklós villámgyorsan felavatta a Pabló kapusát, de korán jött a válasz, a szünetben pedig 3–3 volt az eredmény. A második félidőben csaknem tartották a tempót a csapatok, végül 7–4-re nyert a Pabló. Mint utóbb kiderült, ez a győzelem a továbbjutást érte a számára, hiszen az Offside Sport Cafétól mindketten kikaptak, az egyik névadó, az Eissmann Hungária csapatát mindketten legyőzték. Az Offside-től el is volt várható a továbbjutás, hiszen évek óta jól szereplő csapatról van szó.

A körítéshez tartozott, hogy a szervezők a játékvezetőket a legújabb divat szerint öltöztették fel, olyan szerelésbe, amelyet majd az idei világbajnokságon is láthatunk. És persze megjelent a tornán a vb-labda is.

Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária-kupa teremtorna, Continental Aréna

A csoport: Pabló–Nyírtura FC 7–4, Eissmann Hungária Kft.–Offside Sport Café 0–13, Eissmann Hungária Kft.–Pabló 0–7, Offside Sport Café–Nyírtura FC 7–0, Pabló–Offside Sport Café 3–8, Nyírtura FC–Eissmann Hungária Kft. 9–0. A csoport végeredménye: 1. Offside Sport Café 9 pont, 2. Pabló 6, 3. Nyírtura Fc 3, 4. Eissmann Hungária Kft 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!