Sport

2018.01.14. 19:47

NYKS: Azért nem felejtettek el nyerni

Nyíregyháza - Valamennyi pályára lépő kosársulis játékos pályára lépett, az amatőr női NB I-ben szereplő csapat húsz ponttal verte ellenfelét.

Nyíregyháza - Valamennyi pályára lépő kosársulis játékos pályára lépett, az amatőr női NB I-ben szereplő csapat húsz ponttal verte ellenfelét.

Zsinórban négy vereség és november 4-e óta ismét meccset nyert a Nyíregyházi Kosáruli amatőr női NB I-es csapata, amely azóta elvesztette két legponterősebb játékosát, Papp Klaudiát és Fister Alexandra Csengét.

Pedig a kosársulisokra nézve veszélyesnek tűnt a vasárnap ellenfél, a Kiss Lenke KS, amelyet ugyan korábban rendre legyőztek, de a mostani bajnokságban az újbóli találkozásukig csak egy győzelemmel gyűjtöttek kevesebbet, mint házigazdáik. Az NYKS csikócsapata viszont nagy lelkesedéssel játszva, végig vezetve nyerte meg a mérkőzést, igazán meggyőző különbséggel, és úgy, hogy mind a tíz pályára lépett játékos szerzett kosarat – legalább kettőt is!

Amatőr női NB I

Piros-csoport, 12. forduló

Nyíregyházi Kosársuli–Kiss Lenke KS 86–66 (26–20, 26–14, 16–16, 18–16)

Szent Imre-gimnázium, 50 néző, v.: Pozsonyi, Zahorán.

NYKS: Fekete D. 9/3, Takács A. 9/3, Hidas 15/3, Cziránku 12, Bíró P. 11. Csere: Borza 5, Karakó 7, Mácsai 9, Simoncsik 5, Ványi V. 4. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!