Sport

2018.02.16. 12:55

Kisvárda Master Good - Zárt kapus lesz a várdai főpróba

Kisvárda - A balesetveszély miatt nem engednek be nézőket a Lokomotíva Kosice elleni futball edzőmeccsre. Nagyon szépen halad a kisvárdai stadion építése, minden esély megvan arra, hogy tartani tudják az április végi átadás időpontját. Ez önmagában jó hír.

Kisvárda - A balesetveszély miatt nem engednek be nézőket a Lokomotíva Kosice elleni futball edzőmeccsre.

Nagyon szépen halad a kisvárdai stadion építése, minden esély megvan arra, hogy tartani tudják az április végi átadás időpontját. Ez önmagában jó hír.Miként az is, hogy a tavaszi bajnoki rajt előtt vasárnap hazai pályán játszik edzőmeccset a törökországi edzőtáborból csütörtökön hazatért, a pénteki szabadnap után szombattól ismét Kisvárdán készülő csapat.

A mérkőzést azonban a várkerti füves edzőpályán, vagyis az építkezés mellett játsszák, oda a nézők számára a belépés balesetveszélyes lenne. A bajokat megelőzendő a vezetőség úgy döntött, hogy zárt kapusnak nyilvánítja a szlovák másodosztályú Lokomotíva Kosice elleni mérkőzést, így szurkolók nélkül játsszák le a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!