Sport

2018.04.21. 07:14

Nem kér a felesleges izgalomból a Gyulaj

Csenger, Nyírgyulaj - Hét játékossal állt helyt a Csenger a bajnokesélyes otthonában.

Csenger, Nyírgyulaj - Hét játékossal állt helyt a Csenger a bajnokesélyes otthonában.

Futsal. Különösebb illúziója nem lehetett a Csenger NB II-es futsalcsapatának a Keleti csoport felsőházi rájátszásának hatodik fordulójában. A bajnoki cím legnagyobb favoritja, a Rubeola Csömör otthonában finoman szólva sem a mindeddig valamennyi fellépését elbukó szatmári alakulat volt az esélyese, amely ráadásul – a tengernyi hiányzó miatt – felettébb hézagos létszámban lépett pályára. Mégpedig maroknyi haderővel, hét játékossal, akiket nem illet szemrehányás a hét kapott gólért – a jelen helyzetben papírforma vereségért.

– Nagyot küzdöttek a fiúk, egyben gratulálunk a Csömör szinte biztos bajnoki címéhez. Ugyanakkor büszke vagyok minden játékosomra, aki ezúttal rendelkezésre állt. A fanyalgóknak üzemem, ez is mi csapatunk – közölte Szilágyi Sándor, a Csenger edzője.

A Nyírgyulaj élvonalbeli együttese a szokásos hétfői programban érdekelt. A Lovas-legénység a Debreceni EAC-ot fogadja a nyírbátori sportcsarnokban (kezdés: 18 óra) az A csoport ötödik körében kiírt összecsapáson. A találkozón nem babra megy a játék, az gárdát felvonultató mezőnyben a nyírségiek jelenleg a harmadik helyen tanyáznak, de csak egy ponttal előzik a negyedik hajdúságiakat, és hárommal a sereghajtó Fradit. Így ha meg akarják kímélni magukat a felesleges izgalmaktól (nyilván ez a cél...), az aktuális meccsen csupán a győzelem lehet üdvözítő számukra.

KT

Futsal

NB II., Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 6. forduló

Rubeola Csömör–Csenger Futsal 7–2 (2–0)

Csömör, 200 néző, v.: Kiss G., Török Zs.

Csenger: Juhász S. – Pankotai I., Balogh Á., Rigó A., Osváth S. Csere: Katona P., Pálfi I. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Nehéz K. 3, Maruzsi, Érsek, Husz, Beke illetve Katona P., Balogh Á.

További eredmény: Dunakeszi–Kincsem Lovaspark 3–6. A Kazincbarcikai Ördögök–Berettyóújfalu II mérkőzést hétfőn rendezik.

Az állás: 1. Rubeola Csömör 22 pont, 2. Kincsem Lovaspark 17, 2. Kazincbarcikai Ördögök 13, 4. Berettyóújfalu 10, 4. Dunakeszi 8, 6. Csenger 3

Ezek is érdekelhetik