Sport

2018.05.19. 17:47

Nyíregyháza Tigers - Farkaséhesek a sikerre

Nyíregyháza - A hatszoros bajnokot is a stadion centerpályáján fogadja a Nyíregyháza Tigers.

Nyíregyháza - A hatszoros bajnokot is a stadion centerpályáján fogadja a Nyíregyháza Tigers.

A premier parádésra sikerült. A Nyíregyháza Tigers amerikai focistái a hazai bajnokságok elitjében, a HFL-ben a közelmúltban a TD Eagles elleni bajnokijukat a Városi Stadionban játszották. Több mint ezren voltak kíváncsiak a centerpályán elsőként rendezett meccsükre, amelyet 59–22-re nyert a Tigers. A nyíregyházi együttes a legutóbbi körben Győrben diadalmaskodott, így a mezőnyben már csak egyedüliként veretlen.

Válogatott ellenfelek

Ennek megőrzése nem lesz könnyű az újabb, vasárnapi megmérettetésen, hiszen a hatszoros bajnok Budapest Wolves lesz a vendég a Városi Stadionban. A Farkasok a tabella második helyén állnak és a magyar válogatott nagy részét a fővárosi klub játékosai adják. A fővárosiak formáját jól mutatja, hogy az előző fordulóban a címvédő Budapest Cowbells ellen nyertek magabiztosan 37–8-ra.

– Az edzések mit sem változtak, hiszen továbbra is keményen dolgozunk, mert tudjuk, hogy nem értük el még a teljesítőképességünk határát. Még nem játszottunk a bajnokság legjobb csapataival, így a Wolves ellen láthatjuk meg igazán, hogy hol is tartunk a munkában. A Farkasok nem egy olyan csapat, amely két mérkőzést veszít el sorozatban, biztosan felkészülten érkeznek ide. Az edzői stábbal is azon dolgozunk, hogy győzelemre készítsük fel a srácokat. Hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk nyerni! Ez – mondhatni – mottónkká vált az idén – nyilatkozta Thomas Smythe, a Tigers vezetőedzője.

A vasárnapi meccs ismét ingyenes lesz. Szombaton bemutatóedzésen ismerkedhetnek meg az érdeklődő fiatalok az amerikai focival. A toborzó délelőtt tíztől délután kettőig tart az Mg-pályán, amelyet a Hímes utca végéről lehet megközelíteni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!