Sport

2018.07.27. 13:16

A dobogót célozzák meg a kézilabdázók

Tiszavasvári - Szélen és átlövőben is bevethető játékost igazolt a Vasvári.

Tiszavasvári - Szélen és átlövőben is bevethető játékost igazolt a Vasvári.

Augusztus első napjáig tart a Tiszavasvári SE férfi kézilabdázóinak nyári szabadsága, Hadas Sándor csapata ekkor kezdi el a felkészülést az NB II.-es bajnokságra.

Mint azt Gyulai Ákostól, az egyesület szakosztályvezetőjétől megtudtuk: a legnagyobb erősítésük az volna, ha sikerülne együtt tartani a csapat gerincét.

– A keretben eddig nem történt nagy változás, úgy néz ki, sikerül együtt tartani a társaságot. Eddig egy balkezes játékossal bővült a keret, Csébi Dávid az osztálytárs Nád­udvartól érkezik hozzánk, őt szélen és lövőként is tudjuk majd játszatni. Egy olyan játékost szeretnénk még igazolni, aki megállja a helyét mindhárom belső poszton. Az már látszik, támaszkodhatunk az utánpótlásunkra, a helyi fiatalok a tavalyihoz képest nagyobb szerephez fognak jutni a szeptemberben induló szezonban. Öt edzőmérkőzés szerepel a programban. Az alapozás alatt heti négy edzésünk lesz, versenyidőszakban hármat tréningeznek majd a srácok – mondta Gyulai Ákos, aki előre is tekintett akkor, mikor úgy fogalmazott:

– Az előző kiírásban negyedikek lettünk, most szeretnénk felkapaszkodni a dobogóra – bizakodott a szakosztályvezető.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!