Sport

2018.07.18. 16:09

Újabb rangos versengés a nagyhalászi oválon

Nagyhalász - A magyar motorosok neve már ismert, a külföldieké még nem.

Nagyhalász - A magyar motorosok neve már ismert, a külföldieké még nem.

Szombaton ismét felbőgnek a motorok, vaspapucsosok fognak száguldozni a nagyhalászi oválon. A páros Európa-bajnoki elődöntő után újabb rangos versenyt láthatnak majd a salakmotorozás kedvelői.

Ismét hét nemzet motorosai állnak majd rajthoz, ám most egyéni viadalon. Ugyanis a FIM Europe MACEC Kupa sorozata a nagyhalászi Speedway Ringen kezdődik.

Miként arról már beszámoltunk, a találkozón a három-három lengyel, ukrán és magyar, két-két cseh, szlovák, román és egy bolgár motoros kap lehetőséget.

A tartalék is lehet főszereplőn

A pálya készen áll a megmérettetésre, a név szerinti nevezésekkel viszont még adós néhány szövetség.

– Az már bizonyos, hogy öt magyar motoros nevezett a versenyre. Bárány Márk, Fazekas Denisz és Kovács Roland főversenyzőként, Benkő Roland és Karcagi László tartalékként. Ám amennyiben valaki a külföldiek közül nem érkezik meg, akkor a tartalék főversenyzőként ugorhat be. A pálya egyébként készen áll az újabb versenyre, remélhetőleg valamennyi motoros megérkezik és egy remek versenyt láthatnak majd a nézők – tudtuk meg Albók József pályatulajdonostól.

A szokásoknak megfelelően szombaton délelőtt kötelező edzéslehetőséget biztosítani a motorosoknak, a tréninget ingyen tekinthetik meg az érdeklődők. A verseny első startja délután 15.45-kor lesz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!