Sport

2018.10.27. 16:57

"Az ellenfél kapusainak van a legkönnyebb dolga, még el sem kell dőlniük"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei első osztály 12. fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombaton 14 órai kezdettel, a Tarpa-Fehérgyarmat mérkőzésre 17 órakor került sor.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei első osztály 12. fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombaton 14 órai kezdettel, a Tarpa-Fehérgyarmat mérkőzésre 17 órakor került sor.

Vásárosnamény-Ibrány 1-3 (0-1)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Ésik.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Szabó (Bartha), Nagy D., Puskás, Tóth, Nagy M. (Berecz), Deskó, Lakatos, Schmidt, Ács. Edző: Dudás Zoltán.

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh, Kiss T. (Pápa), Csáki, Somogyi T., Szabó, Kovács (Gergely), Jeddi, Somogyi M. (Boros), Pócsi. Edző: Madalina György.

Gól: Puskás, illetve Majoros 2, Pócsi. Ifi: 6-1.

A foghíjas hazaiak mindent megtettek a győzelemért, ma ez ennyire volt elég.

Dudás Zoltán: - Az ibrányi csapat teljesítményén kevésbé látszódott, hogy a sok a hiányzója, nem úgy mint a miénken. Néhány játékosomból hiányzott a tűz és az akar, így teljesen megérdemelten nyert a vendégcsapat.

Madalina György: - Nagyszerűen játszottunk, különösen az első félidőben. Sok helyzetet alakítottunk ki, megérdemelten nyertünk.

Nyírgyulaj-Mátészalka 1-1 (0-0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Veres.

Nyírgyulaj: Oláh – Angyalos, Tóth B., Orosz, Fekete, Kántor (Vass), Haburcsák, Mezei, Lovas, Sánta (Gömze), Török. Edző: Lukács Tibor.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Farkas), Hevele, Barnucz, Lyáh (Gábor), Petrohai (Tóth), Bodó, Magyr, Ozsváth (Csák), Tempfli, Simonka. Edző: Tempfli Imre.

Gól: Török, illetve Simonka.

Gyenge színvonalú mérkőzésen a vendégek megérdemelten vittek el egy pontot.

Lukács Tibor: - Három mérkőzés óta az ellenfél kapusainak van a legkönnyebb dolga, még el sem kell dőlniük. Még szerencse, hogy van egy Törökünk.

Tempfli Imre: - Gratulálok a fiúknak a hozzáállásához. Egy pontért jöttünk, de helyzetek alapján nyerhettünk volna, remélem ez nem csak egy fellángolás volt, hanem ez a hozzáállás lesz a meghatározó a jövőben is.

Tiszavasvári-Nagyecsed 0-1 (0-1)

Tiszavasvári, 50 néző, v.: Tordai.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Bakos, Bodnár, Lajos, Lakatos, Huszti (Holozsnyák), Szolyjka G., Ujj L. (Szabó G.), Bolgár, Tóth (Vadász). Edző: Nagy István:

Nagyecsed: Sarkadi Zs. - Sarkadi G., Marinas, Ascsillán, Nyíri, Bulyáki K. (Bujáki A.), Kóka, Dobos, Bodogán (Roszel), Erdős, Török. Edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Marinas. Kiállítás: Erdős.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a szerencsésebb vendégcsapat nyert.

Nagy István: - Játékosaimnak el kell gondolkozniuk a folytatást illetően, mivel minden minden mérkőzésen egy félidő előnyt adunk az ellenfélnek. A mérkőzés leggyengébbje mégis a játékvezetői hármas volt, az edzőket a szabály tiszteletére, a fair play szabályainak betartására tanítják, vajon a játékvezetői képzésen mi folyhat?

Ádámszki Róbert: - Hurrá, nyertünk!

Kisvárda II-Tiszakanyár 3-2 (2-0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Oláh.

Kisvárda: Cherepko – Hej, Lukiancuk, Országos, Elek, Szőr (Severnyok), Khmil, Rácz, Gyüre (Bálint), Negrut, Partsvaniia. Edző: Erős Gábor.

Tiszakanyár: Takács – Tóth N., Bodnár, Varga, Illés, Nagy, Pukis, Soós (Vicickó), Csáki P., Jánvári, Rézinger (Dobrai). Edző: Csáki Róbert.

Gól: Khmil, Negrut 2., illetve Pukis, Csáki P.

A hazai csapat megérdemelten jutott három gólos előnyhöz, a végén azonban a jobban játszó Kanyár majdnem elcsípett gy pontot.

Erős Gábor: - Annak nagyon örülök, hogy hosszabb idő után újra nyerni tudtunk. Úgy gondolom, hogy az első félidőben megérdemelten szereztünk két gólos vezetést, ami akár lehetett volna több is. Viszont a második játékrészben rosszul futballoztunk, a Tiszakanyár jobban játszott, így örülnünk kell az győzelmünknek.

Csáki Róbert: - Sajnos nekünk nincsenek profi labdarúgóink, főleg nem hat. Nekünk csak profi egyetemistáink, mozdonyvezetőnk, vámosunk, rendőrünk, hivatalnokunk és hasonló civil foglalkozást űző játékosaink vannak, akiknek ez volt a harmadik mérkőzésük a héten. Ennek következtében az első negyvenöt percben nagyon tompán játszottunk, a másodikban átvettük az irányítást, nyomás alá helyeztük az ellenfelet, de egyenlítenünk sajnos nem sikerült. Gratulálok a csapatomnak az elmúlt heti teljesítményéhez.

A megyei I osztályú bajnokság szombati utolsó mérkőzésén a Tarpa villanyfényben, emberhátrányban győzte le a Fehérgyarmatot.

Tarpa-Fehérgyarmat 3-1 (1-1)

Tarpa, 350 néző, v.: Papp.

Tarpa: Molnár – Kacsó, Ricsei, Törtei, Lakatos, Balogh, Illés, Djácsenkó, Rozman (Rácz), Szilágyi (Stefán), Madzin. Edző: Márton István.

Fehérgyarmat: Jakocska – Orosz, Gál, Szatke (Farkas), Popovics, Antal, Veres, Imre, (Dascal), Nagy I., Bartha (Mócsán), Istenes. Edző: Siti Ferenc.

Gól: Rozman, Gál (öngól), Ricsei, illetve Bartha. Kiállítás: Madzin.

Az első félidő feszült hangulatban telt, de a második félidőben megnyugodott a hazai csapat és tíz emberrel is meggyőző játékkal köszöntötte Csank János mesteredzőt születésnapja alkalmából.

Márton István: - Imádjuk emberhátrányban, villanyfényben legyőzni a Fehérgyarmatot.

Siti Ferenc: - Talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet, az első félidő taktikus játéka után a második játékrészben türelmetlenül játszottunk és ez mind a hazai csapat malmára hajtotta a vizet. Gratulálok a Tarpának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!