Sport

2018.10.31. 17:43

Fucsovics visszalépett, befejezte a szezont

Nyíregyháza - A nyíregyházi teniszező sérülés miatt nem mérkőzött meg olasz ellenfelével.

Nyíregyháza - A nyíregyházi teniszező sérülés miatt nem mérkőzött meg olasz ellenfelével.

Fucsovics Márton a kiújuló combsérülése miatt visszalépett a Fabio Fognini elleni meccsétől a párizsi ATP 1000-es torna második fordulójában, ezzel befejeződött számára a 2018-as szezon.

„Vége a 2018-as szezonomnak. Nem így szerettem volna befejezni az évet, de az élet közbeszólt. Tegnap a meccsen az utolsó pár játékban még az adrenalin és a játék lendülete vitt előre bemelegedett állapotban, de amint lejöttem a pályáról, éreztem, hogy baj van. Tegnap este csináltak ultrahangos és MRI-vizsgálatot is, mindent megtettem, megtettünk azért, hogy pályára tudjak lépni.

Egész nap kezeltek a fiziósok, fájdalomcsillapítóztuk, sőt még akupunktúrával is próbálkoztunk. Megpróbáltuk a beütést is, de meg kellett hoznunk Attilával azt a fájdalmas, de ebben az esetben egyetlen felelősségteljes döntést, hogy nem lépek pályára” – fogalmazott hivatalos Facebook-oldalán a nyíregyházi teniszező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!