Sport

2018.10.19. 12:13

Nyíregyháza Tigers - A Gladiátorokkal küzdenek

Nyíregyháza - A rájátszás a tét az U19-es csapatok keleti rangadóján.

Nyíregyháza - A rájátszás a tét az U19-es csapatok keleti rangadóján.

Sorsdöntő meccs elé néznek a Nyíregyháza Tigers fiataljai. Az U19-es­ amerikai foci bajnokság negyedik körében a Debreceni Galdiators vendége lesz csapatunk. A Tigers győzelem esetén jó eséllyel pályázhat a rájátszásra, viszont vereség esetén minden bizonnyal lemondhatnak az elődöntőről. Az esélylatolgatásnál figyelembe lehet venni, hogy a nyíregyháziak még sosem kaptak ki a Gladiátoroktól ebben a korosztályban. Tavaly például egy kiélezett meccsen Debrecenben sikerült nyerni. Visszatérnek azok a kulcsjátékosok, akik sérülés vagy betegség miatt kénytelenek voltak kihagyni a Budapest Cowbells elleni hazai összecsapást, Dobránszky Joel, Melik Gábor és Lippai Péter is felépült.

A Gladiators a tavalyi szezonhoz képest viszont sokat erősödött, ami főleg a játékosok rutinjában figyelhető meg. Ezt az elmúlt két meccsükön is megmutatták, hiszen a Miskolc Steelers ellen idegenben nyertek, míg a TD Store Eagles-t hazai pályán 67–12-re legyőzték. Mind támadásban, mind védekezésben nehéz idegenbeli összecsapás várható vasárnap 14 órától Nyírábrányban.

– Reméljük, nem lesz annyi hiányzónk, mint a Cowbells elleni összecsapáson és sikerül a végén győzni. A debreceniek is sokat fejlődtek: egy évvel tapasztaltabbak lettek, van sok ügyes játékosuk. Szoros meccsre számítok, és remélem, sikerül behúzni a győzelmet a végén – vélekedett Mihalik György, a Nyíregyháza Tigers vezetőedzője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!