Sport

2018.12.08. 13:21

Szpari - Volt mestere ellen meccsel

Nyíregyháza - A Lengyel Roland vezette Szpari pontosan szeretne hazatérni a putnoki meccsről.

Nyíregyháza - A Lengyel Roland vezette Szpari pontosan szeretne hazatérni a putnoki meccsről.

Vasárnap az idén utoljára indulnak idegenbeli meccsre a Nyíregyháza Spartacus focistái. A Kazincbarcika vendégei lesznek, ám a meccset Putnokon rendezik.

Az előző szezonban itthon Hornyák Marcell duplájával (a támadó pénteken volt huszonöt esztendős) nyert a Szpari. Idegenben 2–2 volt az eredmény, a piros-kékeknél Pekár László és Rezes László voltak eredményesek. A mostani bajnokságban a barcikaiak a hetedik helyen állnak 28 ponttal, a Szpari a tizennegyedik 21 egységgel.

Növelnék a győzelmek számát

– Számomra különleges találkozó lesz, hiszen a barcikai kispadon az a Gálhidi György ül, akivel játékosként dolgoztam együtt és a Szpariban együtt ünnepelhettük 2007-ben a Keleti csoport bajnoki címét és az élvonalba jutást – kezdte személyes élménnyel Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – A volt mesterem ellen kell megküzdenem. A csapatnak sem lesz átlagos a meccs, hiszen immár sokadszor játszunk a borsodiak ellen. Bízom benne, hogy a győzelmi statisztikát növeljük ellenük. Biztosan nem lesz könnyű mérkőzés, sőt szerintem nehezebb, mint a gyirmóti vagy a soroksári. Más típus az ellenfél, párharcot kereső játékosokkal van teli. Az elmúlt mérkőzéseken bizonyítottuk, hogy jó állapotban vagyunk és bizakodva várjuk a találkozót. Pontot, vagy pontokat szeretnénk szerezni – így Lengyel Roland.

Besárgult, vagy újabb sérült játékos nincs, és örömhír, hogy Gyurján Bence már a társaival készülhet.

- ML -


Labdarúgás: NB II.

19. forduló, vasárnap. Kazinbarcika-Nyíregyháza, Putnok, 13., v. Nagy (Medovarzski, Kormányos). Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor, Rubus, Farkas – Kulcsár, Polényi - Dragoner, Pekár, Rezes Hornyák.

További mérkőzések: Budafok–Vác, Dorog–Balmazújváros, Soroksár–Tiszakécske, Mosonmagyaróvár–Békéscsaba, Budaörs–Győr, Cegléd–Csákvár, Monor-Vasas (mind 13), Gyirmót-Kaposvár (15.30), ZTE–Siófok (17).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!