Sport

2019.03.30. 19:09

Labdarúgó NB I - Ferencvárosi siker Kisvárdán

Kisvárda - A listavezető Ferencváros egygólos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 26. fordulójában.

Kisvárda - A listavezető Ferencváros egygólos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 26. fordulójában.

A fővárosiak sorozatban ötödször nyertek a bajnokságban, a házigazdák pedig egymás után hatodik meccsükön maradtak nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

Kisvárda Master Good-Ferencváros 0-1 (0-0)

Kisvárda, 3331 néző, v.: Iványi

gólszerző: Szihnyevics (47.)

sárga lap: Lucas (15.), Lukjancsuk (50., 60.), Beriosz (77.), illetve Isael (54.), Szihnyevics (59.), Heister (71.)

piros lap: Lukjancsuk (60.)

Kisvárda:

Felipe - Lukjancsuk, Kravcsenko, Beriosz, Protics - Karaszjuk (Horváth Z., 84.), Gosztonyi (Melnyik, 66.), Cukalasz, Lucas (Sassá, 73.), Seco - Ilic

Ferencváros:

Dibusz - Lovrencsics G., Blazic (Frimpong, 33.), Dvali, Heister - Haratin, Sigér (Tokmac, 75.) - Isael, Gorriarán, Petrjak - Szihnyevics (Lanzafame, 64.)

A hazai csapat a kezdetektől elsősorban a védekezésre összpontosított, bár kontrákból azért megpróbált eljutni a rivális kapujáig, és többször veszélyeztetett is. A vendégek ugyan többet birtokolták a labdát, de nem tudták feltörni a jól záró kisvárdai védelmet.

Ami nem sikerült az első félidőben, az aztán a másodikban már két perc elteltével összejött az FTC-nek, amely a gól után is lendületben maradt. Újabb találatot ugyan nem ért el, de Lukjancsuk kiállítása után már emberelőnyben is játszhatott, és ezt ki is használta, végig fölényben volt. A szórványos hazai támadásokat könnyedén hatástalanította a Ferencváros, s a hajrában még egy kapufát is lőtt, végül azonban maradt az egygólos siker.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!