Sport

2019.03.22. 16:04

"Mindkét csapat padlón van..."

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, 19. forduló (kezdés: 15, ifi 13).

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, 19. forduló (kezdés: 15, ifi 13).

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője

Kemecse (1.)–Újfehértó (2): – Akkor lehet esélyünk a pontszerzésre, ha nálunk mindenki a maximumot nyújtja.

Tiszalök (15.)–Kótaj (5.): – Hazai pályán Tiszalök mindent meg fog tenni, hogy pontot szerezzen, ettől függetlenül szoros meccsen vendéggyőzelmet várok!

Apagy (7.)–Nyírtelek (16.): – A hazai csapat otthon tartja a három pontot.

Nagykálló (8.)–Nyíribrony (3.): – Két jó együttes találkozik egymással, talán a hazai pálya előnye dönthet.

Nyírbéltek (14.)–Rakamaz (4.): – Nyírbéltek nagyon jól teljesít tavasszal, nem lesz egyszerű dolga a Rakamaznak, de úgy gondolom, elhozza a pontokat.

Kálmánháza (13.)–Levelek (12.): – A múlt heti győzelem nagy lökést adhat Kálmánházának, ráadásul Levelek rossz passzban van. Talán otthon tarthatják a három pontot. Sok sikert Zolika!

Nyírlugos (9.)–Encsencs (10.): – Nehéz erre a meccsre tippelni, talán döntetlen.

Napkor (11.)–Kállósemjén (6.): – Ha a Napkor jó napot fog ki, lehet esélye a hazaiaknak, más esetben a vendégek elviszik a pontokat.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Della Sándor, a Jánkmajtis edzője

Nyírcsaholy (12.)–Kocsord (13.): – Amennyiben a csaholyiak úgy játszanak, mint ellenünk az első félidőben, akkor behúzzák a meccset.

Csengersima (7.)–Nyírmeggyes (1.): – A Sima otthon mindenkire veszélyes, döntetlent tippelek.

Nábrád (8.)–Kölcse (4.): – Simon Csaba barátoméknak akkor lehet esélyük elvinni a három pontot, ha számíthatnak az összes légiósra.

Tisztaberek (5.)–Szatmárcseke (9.): – A csekeieknek össze kell szedniük magukat, mert nem lesz könnyű dolguk, inkább hazai győzelem a tippem.

Beregdaróc (11.)–Hodász (14.): – Mindkét csapat padlón van, közülük az nyerhet, amelyik jobban összpontosít majd a meccsen.

Jánkmajtis (2.)–Milota (10.): – Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható számunkra.

Terem (15.)–Vámosoroszi (3.): – Az orosziak jobb csapatot alkotnak, nyerni fognak.

Nyírerdő csoport

Tippel: Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője

Dombrád (1.)–Pátroha (4.): – A hazai csapat legutóbb vereséget szenvedett, amit most szeretnének kijavítani. Minyin barátoméknak nehéz dolguk lesz, ha ponttal szeretnének távozni.

Gergelyiugornya (6.)–Kék (12.): – Hazai sikert várok.

Záhony-Tiszaszentmárton (3.)–Fényeslitke (11.): – A bajnoki címért történő versenyfutásban érintett záhonyiak otthon nem bakizhatnak.

Szabolcsveresmart( 13.)–Nyírkarász (2.): – A Veresmart értékes győzelmet aratott legutóbb, ennek ellenére vendégsikert várok.

Vaja (9.)–Demecser (8.): – Hasonló erőkből álló ellenfelek, a döntetlen a legesélyesebb eredmény.

Ramocsaháza (14.)–Őr (5.): – Az elmúlt hétvégén két különböző utat járt be a két csapat. Mi szinte demoralizáló vereséget szenvedtünk sérülésekkel. Ellenfelünk legyőzte a bajnokesélyest hazai pályán. A három pontra hajtunk, nem is mondhatnék mást, bármi a realitás.

Nyírmada (15.)–Berencs FC (16.): – Nekünk a döntetlen lenne tökéletes eredmény, viszont akkor mindkét csapat csalódott lenne, mindketten győzni szereznének. Lehetetlen megtippelni az eredményt.

Ajak (10.)–Ladányi TC (7.): – Az Ajak mindenkire veszélyes lehet hazai pályán, de Bereczék megnyerik a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!