Sport

2019.04.10. 12:31

Elköszönt brazil játékosától a Kisvárda Master Good

Kisvárda - A brazil focista otthon folytatja a műtét utáni rehabilitációját.

Kisvárda - A brazil focista otthon folytatja a műtét utáni rehabilitációját. A szerda dél­előtti edzést követően kisebb ünnepség várt a Kisvárda Master Good élvonalbeli focistáira, szakvezetőire, a klub alkalmazottjaira. Ideiglenesen elbúcsúzott a többiektől a brazil Anderson Pico. Sajnos, kevésszer villantotta meg igazi tudását a brazil Grêmio akadémiáján nevelkedett focista. A harminc­éves játékos több brazil első ligás csapatban játszott, 2015-ben pedig az ukrán élvonalbeli Dnyipro igazolta le, amelynek színeiben az Európa-ligában is pályára léphetett.

A porccal volt gond

Pico nyáron érkezett, ám sérülések miatt kevésszer kaphatott lehetőséget. Utoljára a Fradi elleni kupavisszavágón lépett pályára, majd porcműtét várt rá. A rehabilitációját otthon szerette volna végezni, ebben partner volt a kisvárdai klub vezetése.

Remélhetőleg a búcsú nem volt végleges, hiszen amennyiben az élvonalban marad a várdai egylet, akkor a szerződés értelmében vissza kell térnie Picónak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!