Sport

2019.04.06. 19:06

Kisvárda Master Good - Vitézkedtek a várdaiak

Kisvárda - A szabolcsiak a 4-0-ás győzelemmel elkerültek a kiesőhelyről.

Kisvárda - A szabolcsiak a 4-0-ás győzelemmel elkerültek a kiesőhelyről.

Szombaton Felcsúton lépett pályára a Kisvárda Master Good az élvonalbeli focibajnokságban. Ez volt az ötödik tétmeccs a felek között. Még a két bajnoksággal ezelőtt, második vonalban a Puskás egyszer nyert (otthon 1-0), egyszer ikszelt (2-2). Az élvonalbeli bajnokságban Kisvárdán nyertek a hazaiak, Felcsúton pedig ikszeltek.

A Puskás tizenegy korábbi hazai meccsen csak egyszer kapott ki, most ismét. A kisvárdaiak a három ponttal elkerültek a kieső helyről és mindössze két pontnyira vannak a kilencedik felcsútiaktól.

Labdarúgás: NB I., 31. forduló

Puskás Akadémia-Kisvárda Master Good 0-4 (0-2)

Felcsúti Pancho Aréna, 700 néző, v.: Andó-Szabó (Tóth, Berettyán)

Puskás Akadémia. Hegedüs L. – Poór, Hadzsiev, Spandler – Sós, Szolnoki, Urblík, Nagy Zs. – Knezevics (Arabuli, 78.), Radó, Latifi (Kiss, 60.). Vezetőedző: Rádoki János.

Kisvárda: Felipe – Melnyik, Kravcsenko (Ene, 81.), Beriosz, Protic – Lucas, Karaszjuk – Ilics (Horváth, 58.), Cukalasz, Grozav – Gosztonyi (Negrut, 66.). Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Gosztonyi (18.), Gorzav (31.), Melnyik (54., )Horváth (70., 11-esből)

Kiállítva: Sós (18.)

16. perc: Soós buktatta a kiugró Grozavot, a hazai játékos pirosat kapott, a vendégcsapat szabadrúgást. Gosztonyi 18 méterről a jobb felső sarokba varrta a labdát, 0-1.

31. perc. Grozav cselezte magát lövőhelyzete, majd mintegy 18 méterről a jobb alsó sarokba bombázott, 0-2.

54. perc: Grozav passzolt balra Cukalaszhoz, aki pontosan gurított középre, Melnyik pedig hat méterről nem hibázott, 0-3.

70. Nagy Csaba buktatta a tizenhatoson belül Negrutot, a tizenegyest Horváth biztosan értékesítette, 0-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!