Sport

2019.04.07. 19:20

"Meglepett az ellenfél, hogy négy magyar játékost is pályára küldött"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 22. fordulója négy, vasárnapi mérkőzéssel zárult.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 22. fordulója négy, vasárnapi mérkőzéssel zárult.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 22. forduló

Kisvárda II.-Gyulaháza 2-0 (1-0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Lipcsei (Sztányi, Kovács).

Kisvárda: Ogyinycov – Lukjancsuk, Elek, Országos, Gyüre (Kolozsi), Kovácsréti, Khimik (Ötvös), Misic, Vári, Atamas (Bálint), Hej. Edző: Nagy Sándor.

Gyulaháza: Bandor – Gáti, Kovács E., Bökönyi (Savrnoh), Bacsó, Tóth (Németh), Kozma, Éles (Molnár), Kovács B., Lévai (Tóth), Lakatos. Edző: Bardi Gábor.

A végig mezőnyfölényben játszó hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Gól: Khimik, Hej.

Nagy Sándor: - Teljesen megérdemelt hazai siker született. A helyzetkihasználásban javulnunk kell, mert nagyon sok száz százalékos ziccert hagytunk ki. A továbbiakban sok sikert kívánok a nagyon szimpatikusan és lelkesen játszó Gyulaházának.

Bardi Gábor: - Két azonos képességű csapat mérkőzésén azért szenvedtünk vereséget, mert sz.. edző vagyok! Nagy meglepetést okozott az ellenfél, hogy négy magyar játékost is pályára küldött, amit én nem tudtam kellőképpen lereagálni, emiatt vereséget szenvedett a csapatom! Tiszta szívből kívánom a nagyon szimpatikus Kisvárdának, hogy érje el célját, és maradjon bent az első osztályban!

Nagyhalász-Mátészalka 1-1 (0-1)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Kosztyu (Szabó, Farkas).

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Barzó, Ladányi, Gégény (Ludánszki), Bartha, Nagy N., Hudák, Bognár (Mátrai), Tóth (Kató). Játékos-edző: Ludánszki István.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Tempfli I.), Hevele, Barnucz, Lyáh (Tóth), Botos A., Farkas (Csák), Botos D., Magyari, Tempfli P., Simonka. Játékos-edző: Tempfli Imre.

A hazaiak megizzadtak a kiesés elől menekülő Mátészalka ellen.

Gól: Bartha, ill. Farkas.

Ludánszki István: - Küzdöttünk, hajtottunk, ami most egy pontot ért. Gratulálok mindkét csapatnak és a játékvezetőknek egyaránt. Tanulunk a történtekből, megyünk tovább.

Tempfli Imre: - Nagyon sajnálom, hogy az utolsó percben kicsúszott a kezünkből a meccs. Nehéz így kikapni, ez van. Ennek az egy pontnak is örülünk, kár, hogy nem sikerült az igazi bravúrt elérni, ahhoz csak egy pici koncentráció kellett volna.

Mándok-Csenger 3-2 (2-2)

Mándok, 120 néző, v.: Veres (Kósa, Szilágyi).

Mándok: Virágh – Kohutka, Ari, Hidi (Hegedüs), Dallos, Baglyos, Dávid (Győri), Szabó (Buda), Pallai, Vezhdel (Bodnár), Ryavoriv (Fábián). Edző: Kiss Gábor.

Csenger: Juhász – Katona (Bodó), Balogh, Péter (Csorvási), Srjuba (Simó), Pankotai, Stef, Mona, Margitics, Pálfi, Osváth. Edző: Csík Tibor.

Változatos meccsen nyertek a hazaiak.

Gól: Baglyos 2 (a másodikat 11-esből), Hidi, ill. Osváth, Katona (11-esből).

Kiss Gábor: - A legfontosabb az volt, hogy megszerezzük a győzelmet, az pedig, hogy szoros eredményt tükröz a végeredmény, nem véletlen, a vendégek kettő nullára vezettek a nyolcadik percben. A csapat erejét mutatja, hogy meg tudta fordítani az meccset, azonban volt lehetőségünk hamarabb lezárni a találkozót, de ezt nem tettük meg.

Csík Tibor: - A játék alapján benne volt legalább az iksz, hiszen vezettünk kettő nullára és három kettőnél is volt három ziccerünk, amit az ellenfél kapusa kivédett.

Fehérgyarmat-Ibrány 0-1 (0-1)

Fehérgyarmat, 193 néző, v.: Takács (Majoros, Oláh).

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Farkas, Lakatos, Orosz, Veress, Popovics, Antal, Imre, Mócsán, Lenygel. Edző: Siti Ferenc.

Ibrány: Félegyházi – Majoros (Kiss), Balogh, Nagy (Vidoven), Csáki, Somogyi T. (Haburcsák), Szabó (Somogyi M.), Kovács, Jeddi, Farkas (Gergely), Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A vereség ellenére a hazai csapat mindent megtett, hogy lelkesítse kitartó közönségét, kivéve a három öreget, akit még a Muppet Showból örököltünk...

Gól: Majoros. Ifi: 0-2.

Siti Ferenc: - Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak az edzője lehetek, mert a játékosok a helyezéstől és az eredményektől függetlenül hétről-hétre bizonyítják sportemberi nagyságukat. Ezúttal is minimum pariban voltunk a bajnoki cím legfőbb várományosa ellen.

Kiss Tamás: - Azt kaptuk, amire számítottunk, a hazai csapat az utolsó pillanatig küzdött. Mi hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de a csapat erejét mutatja, hogy egy nullára lehoztuk a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!