SZON - Kultúra

2014.12.08. 09:23

Rising Star: Megvan a 12 legjobb

A második felezés után kialakult a legjobb 12-es mezőnye. Ha valaki Zámbó Jimmy reinkarnációja miatt aggódna, akkor előre szólunk, továbbjutott!

A második felezés után kialakult a legjobb 12-es mezőnye. Ha valaki Zámbó Jimmy reinkarnációja miatt aggódna, akkor előre szólunk, továbbjutott!Elsőként a kubai páros, Beny és Michel lépett színpadra. A műfaj kedvelői valószínűleg valahol teljesen máshol jártak, biztos, hogy nem a TV ültek, szerény 28 százalékot sikerült begyűjteniük. Így teljesen egyértelmű volt, hogy az őket követő Sárközi-testvérek lesznek a továbbjutók. A produkciójuk azért koránt sem volt tökéletes, érthetetlen, hogyan gyűjtötték be a 77 százalékot.

Szabó Anita már sokkal jobb volt, viszont a zsűrit nem sikerült megnyernie, csak ketten szavaztak rá. Emiatt el is bukta a párbajt Heiser Ádám ellen, akire mind a négyen igennel szavaztak. A Gondi Helén vs. Orsovai Renáta párbajból az előbbi, 77 százalékos eredménnyel jutott tovább. Ismét a mentorok döntöttek, bár még az ő szavazatuk sem segítet volna Renátán.  A nagy kedvenc, a magyarul nem beszélő, ámbár a nyelvet tökéletesen éneklő Peter Srámek most a Ghost betétdalát hozta.

Igazából mindegy, mit énekelt volna, a múlkori Jimmy-szám miatt akár a fináléig is eltolják a rajongók. Udvarias Anna kiütötte Király Martinát, aki már a 24-be is csak épphogy tudott bekerülni. Végezetül Ádám Krisztián 4 igennel fölényeskedett, Mráz Anitát küldte haza. Megvan tehát a 12 döntős, várjuk a folytatást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!