SZON - Kultúra

2015.02.09. 09:13

Rising Star: Következik a finálé

Az elmúlt adásban ketten is búcsúztak a versenytől (Gondi Helén és Singh Viki), így már csak négy versenyző kaparinthatja meg a mesés fődíjat. Jövő héten finálé!

Az elmúlt adásban ketten is búcsúztak a versenytől (Gondi Helén és Singh Viki), így már csak négy versenyző kaparinthatja meg a mesés fődíjat. Jövő héten finálé! Kovács Gyopár már búcsúzott a versenytől, így hatan maradtak bent. Vasárnap azonban tovább darabolták a mezőnyt. Előbb a verseny felénél búcsúzott Gondi Helén, majd a végén Singh Vigi. Közös bennük, hogy mindketten vokalistaként dolgoztak a műsor előtt, a nagy áttörés ezek szerint egyikük számára sem jött (még) el. Kiesésükkel is kiderült, hogy a fináléban Péter Srámek, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd, és Várhegyi Lucas Palmira küzdhetnek meg. A műsor készítői azt ígérték, hogy a következő műsorban mindenki a saját zeneszámát is bemutatja. Várjuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!