SZON - PR cikk

2015.02.26. 12:57

Starfactory, országos tehetségkutató verseny

A Pannon Várszínház 2015. tavaszán műsorára tűzi Gém Zoltán: Starfactory című musicaljét. Ennek apropójaként a darabban elképzelt tehetségkutató verseny a valóságban is életre kel.

A Pannon Várszínház 2015. tavaszán műsorára tűzi Gém Zoltán: Starfactory című musicaljét. Ennek apropójaként a darabban elképzelt tehetségkutató verseny a valóságban is életre kel. Az előkészületek közti szünetben beszélgettünk a közelgő verseny műsorvezetőjével, Vladdal, az ismert stylist-tal.

Vlad elárulta nekünk, hogy hatalmas érdeklődés mutatkozott meg rövid idő alatt az ország minden részéről a vetélkedővel kapcsolatban, ami három kategóriában ( ének, tánc, vers és próza) keresi a 14 és 35 év közötti tehetségeket, akik egy előzetes casting után kerülhetnek a verseny középdöntőjébe. A veszprémi Hangvilla 500 fős színháztermében a közönség és az országosan elismert zsűri tagjai előtt kell számot adniuk tudásukról.

Akik itt is jól teljesítenek és elegendő szavazatot gyűjtenek,azok bekerülnek a két fordulós döntőbe, ahol értékes díjakat nyerhetnek, többek között a Volkswagen, a Magneoton zenei kiadó, a Playersroom, az Adidas, a Dorko, a Roland Divatház felajánlásai közül. Vlad szerint ez még nem a teljes lista, ugyanis folyamatosan várják a felajánlásokat.

Vlad azt is elmondta, nem hivatalos információkból úgy tudja, hogy a verseny megmozgatta az underground zenei tábort is. Mivel zenekarok nem tudnak részt venni a Starfactory tehetségkutatón, néhány zenész egy alternatív, élőzenés megmozdulást szervez, melyre a Kopasz Buddha nevű szórakozóhelyen kerülhet sor.

Szóval az események láncolata beindult, mi pedig kíváncsian várjuk a folytatást!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában