SZON - PR cikk

2017.06.21. 07:40

Tanuld azt, amiben tehetséges vagy! Új gimnázium indul Nyíregyházán

<strong>Nyíregyháza legújabb nappali és tandíjmentes gimnáziuma a Leonardo Média Akadémia Gimnázium szeptemberben indul!</strong> <strong> </strong><strong>A Leonardo Média Akadémia több mint tíz éve működő köznevelési intézmény.  Ez idő alatt megismertük a diákok világát, igényeit, képességeit, a környezetükkel szemben támasztott követelményeit. Tévedés azt hinni, hogy a gyermekek nem tudják, mit akarnak a világtól, hogy nem álmodoznak, hogy nincs bennük akarás…</strong>

Nyíregyháza legújabb nappali és tandíjmentes gimnáziuma a Leonardo Média Akadémia Gimnázium szeptemberben indul!  A Leonardo Média Akadémia több mint tíz éve működő köznevelési intézmény.  Ez idő alatt megismertük a diákok világát, igényeit, képességeit, a környezetükkel szemben támasztott követelményeit. Tévedés azt hinni, hogy a gyermekek nem tudják, mit akarnak a világtól, hogy nem álmodoznak, hogy nincs bennük akarás…

Nyíregyháza belvárosában csodaszép épületben tanulhatnak majd a Leonardo diákjai. A hagyományos nagy osztálytermek helyett itt kisebb csoportokban lehet a tantárgyak szinte mindegyikét tanulni, és folyamatos az egyéni fejlesztés is. Nyíregyháza új gimnáziumában a nevelés és oktatás alapfogalmait felváltja az értékközvetítés, a személyiségfejlesztés. A tanár-diák viszony partnerségen alapul. A tanulást szolgáló eszközök a jövő lehetőségeit is felmutatják.

A Leonardo Média Akadémia tevékenységének középpontjában eddig is az informatika állt. Ezért a leendő gimnazistáink ezen a területen is a legjobbat, a legújabbat kapják. IBM és Mac gépekkel felszerelt korszerű tantermekben nyílik ki a világháló, miközben hisszük, hogy az informatikát nem tanulni kell, hanem jól csinálni. Ehhez kapcsoljuk a szédületes tempóban fejlődő mobil telefonok, digitális fotó technika használati lehetőségeit megismertető foglalkozásainkat, melyek a világ megismerésének és önmagunk profi megmutatásának lehetőségeit kínálják.

A világ, a tágabb környezet azonban nemcsak virtuálisan nyílik meg. Diákjaink csereprogramokon vesznek részt Európa országaiban, hogy gyakorolják, amit itthon megtanulnak. Nálunk nem szavakat kell magolni, hanem beszélgetni, zenét hallgatni, szórakozva tanulni.

Szeptembertől a 9. és 10. osztályosokat várjuk. Társakat keresünk az új, izgalmas suli beindításához. Elsősorban diákokat, akik nem ragaszkodnak a hagyományos órakeretekhez, a klasszikus tanítási módszerekhez, akik éhesek az izgalmas tanulásra, a megszerzett tudás biztonságára, akik álmodozók, de meg is akarják valósítani álmaikat, nyitottak a világra, az emberekre, társaikra. Vagyis minden jelentkezőt szívesen fogadunk, mert hisszük, hogy ilyen a mai diák.

Várjuk tanárok érdeklődését is! Tapasztalt és pályakezdők kollégákra egyaránt számítunk, akik nem szeretik a taposómalomszerű napi gyakorlatot, akik partnert tudnak látni a diákban, és együtt akarnak szárnyalni velük. Akinek van ötlete, kedve, akarata, szándéka a különlegesre, az értékteremtőre, az együttműködésre.

Érdeklődni lehet:

+3642 788 430,

+3630 506 5448,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában