PR cikk

2019.08.23. 12:56

Értékeink védelmében

A bejárati ajtó jelzi a határt otthonunk és a külvilág között. Ide, a magánszféránkba csak azok léphetnek be, akiket bent szeretnénk látni. A valóságban azonban sajnos akadnak olyan helyzetek, amikor hívatlan látogató érkezik hozzánk.

Ma a betörések jelentős százalékát a bejárati ajtókon keresztül követik el. A bejárati ajtó feltörésekor a betörők nem bajlódnak az esetleges károkozással, a cél, hogy minél gyorsabban bejussanak a lakásba, és onnan minél hamarabb, feltűnés nélkül távozzanak.

Ilyenkor az ajtó sokszor szerkezetében is roncsolódik, a zárak tönkremennek, esetlegesen az ajtólap és maga az ajtótok is sérülhet. Ezek után a bejárati ajtó nemhogy a védelmet, de alapvető funkcióját, a zárást sem látja el megfelelően.

Biztonsági bejárati ajtó

A kifinomult betörési technikáknak köszönhetően egy egyszerű biztonsági rács vagy hevederzár már nem jelent jó megoldást. Ráadásul a rács látványa nem szép, és jelentősen befolyásolja komfortérzetünket is. Mégis, mit tehetünk annak érdekében, hogy biztonságban tudjuk otthonunkat, de az esztétikumról se kelljen lemondanunk?

Ebben az esetben a biztonsági bejárati ajtó beszereltetése javasolt. Egyszeri beruházással hatásos védelmet biztosít, és a széles választéknak köszönhetően a stílusos kivitelt is elérhetjük. A NÍVÓ bejárati ajtó egyedi méretben és színben gyártva valódi biztonságot nyújt a nem várt behatolók ellen. Minden darab magas szakértelemmel készül, amely a helyszíni felméréstől a gyártáson át a beépítésig, minden munkafolyamatban jellemzi a céget.

Külső megjelenés

A NÍVÓ 25 éve folyamatosan megújul és innovatív megoldásokat alkalmaz. Ajtóválasztékukból is kitűnik, hogy korszerű és modern biztonsági ajtóik a megrendelők igényeihez igazodnak. A biztonsági követelmények mellett az ajtók külleme is kiemelten fontos a cég számára. Közel 100-féle színből választhatunk, dekorit, festett vagy fóliázott kivitelben.

A variációk számát növeli a választható mintázatok sokfélesége, az üvegbetétek és bevilágító ablakok elrendezése és a széles kilincs kínálat is. A gyártó honlapján lehetőségünk van a már elkészült ajtók megtekintése mellett saját elképzeléseink megvalósítására is. Az ajtótervező program segítségével képet kaphatunk arról, hogy majdani ajtónk hogyan is fog kinézni.

A munkafolyamatról

A NÍVÓ munkatársai a helyszíni felméréskor rögzítik az adott ajtóra vonatkozó igényeket és méreteket, majd a cég gyárában elkészítik az egyedi ajtókat. A precíz kivitelezés és beépítés során a megrendelő egy masszív, tömör biztonsági ajtóval lesz gazdagabb.

A tokszerkezet körkörös zártszelvénye, a biztonsági zárak, a több pontos rögzítés és az acéllappal megerősített ajtólap tökéletes védelmet nyújt. Az ajtó beszerelése után a szakemberek a takarítást is elvégzik illetve kérésre a régi ajtó elszállításáról is gondoskodnak.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik