PR CIKK

2022.08.11. 09:27

Az örök kérdés: fürdőkád vagy zuhanyzó?

Talán nincs is nagyobb vita annál egy családban, mikor fürdőszoba-felújításról van szó, hogy tusoló vagy fürdőkád kerüljön-e be a helyiségbe. Persze, van, hogy az alapterület miatt a zuhanyzó lehetséges csak. De biztos ez? És hogyan lehet tusolója annak, akinek kádja van? Megadjuk a választ!

Forrás: homelux.hu

A zuhanyzó előnyei


A kisebb alapterületű fürdőszobák esetében sokan kizárják a kád használatát, és csak zuhanyzóban gondolkodnak. Természetesen ezen belül is többféle választási lehetőség van, elég, ha csak szétnézünk a Homelux zuhanykabin kínálatában: látható, hogy itt kapható íves, szögletes és aszimmetrikus is. Ez utóbbi főleg kedvelt a kicsi fürdőkben, érdemes tehát alaposan végignézni a lakberendezési webáruház termékeit, biztosan találunk nekünk megfelelő darabot.

A zuhanykabinok készen beépíthetők a helyiségbe, nincs velük különösebb gond. Teljesen egyénre szabható ez esetben az ajtó, az üveg, és kérhetők e termékek zuhanytálcával vagy anélkül is. 

A tusolást kedvelők elsősorban a gyors fürdést szeretik, ezért választják a zuhanyzót. De mi van azokkal, akik többre vágynak? Számukra a hidromasszázs zuhanykabin lesz a jó választás: ebben is lehet kényeztetni a megfáradt testet, nemcsak a fürdőkádban!

 

A fürdőkád előnyei

 

Akinek van elég nagy helye a fürdőszobában, bizonyára a fürdőkád mellett teszi le a voksát. Ez jól is van így, hiszen a kádban el lehet nyújtózni egy hosszú nap után, télen fel lehet melegedni az illatos habok közt, nyáron pedig lehet itt is csobbanni egyet, ha nagy a hőség.

A fürdőkádat a családosok azért szeretik, mert így egyszerűbb fürdetni a gyerekeket, pancsolás közben lehet kicsit mókázni a lurkóknak. Persze a kádaknak is több fajtája van: beszélhetünk egyenes vagy aszimmetrikus kádról és sarokkádról is. Nagy divatja van mostanában a szabadon álló fürdőkádaknak: ezt főleg a modern stílusú otthonok ékessége lehet.

Relaxáláshoz, kikapcsolódáshoz tökéletes választás bármelyik fürdőkád, de aki wellnessélményt szeretne otthonában teremteni, választhat hidromasszázs kádat is. Ez szintén beszerezhető a Homeluxnál.

 

Kettő az egyben megoldások


Aki végképp nem tud dönteni, melyik fürdési módot válassza, vagy a családon belül nincs egyetértés e kérdésben, kössön kompromisszumot! Léteznek ugyanis kettő az egyben termékek is!

Ilyen lehet például az, ha a fürdőkádhoz vásárolunk egy kádparavánt. Ekkor nem kell attól tartani, hogy a víz kifolyik zuhanyozás közben. 

Másik lehetőség a mélytálcás zuhanytálca: kisgyermekes családok esetében ez jó döntés. Ha csak a gyerkőcök miatt van szükség fürdőkádra, akkor ez a megoldás is tökéletes lehet.

Igazán exkluzív darab, és a luxus érzését kelti a hidromasszázs zuhanykabin káddal. Itt valóban minden megvan, ami az ellazuláshoz kellhet: hangulatfény, rádió, masszázssugár, lábmasszírozó, ventilátor, ülőke. Ezt fürdőkádként is zuhanyként is használhatjuk: mindenki jól jár!

Alaposan gondoljuk át, hogy ár-érték arányban melyik termék éri meg nekünk jobban, hiszen a fürdőszobát nem újítjuk fel minden évben, a kínálat viszont bőséges!


(PR CIKK)

Címkék#zuhanykabin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!