PR CIKK

2022.10.11. 00:37

A nyírbátori református intézményeink várják a gyermekeket

„Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.” (Példabeszédek 22,6)

 

HIT-TUDÁS-SZERETET...

A nyírbátori református intézményeink idén is szeretettel várják leendő kis diákjaikat. A család, az iskola-óvoda a gyülekezettel karöltve, értékteremtő közösséget alkot, ahol a múlt, jelen és jövő találkozhat egymással. Számunkra fontos, hogy a szülő is azt érezze, gyermekük jó helyre került. A sikeres iskola, óvodakezdéshez együttműködés és bizalom szükséges, hogy jól érezzék magukat és szeressék meg intézményeinket a hozzánk érkező gyermekek.

Az eltelt 10 év alatt ÁLMODTUNK – TERVEZTÜNK – KIVITELEZTÜNK

Folyamatosan megújult, megszépült és óvodai tagintézménnyel bővült iskolánk. Valamennyien azon dolgozunk kollégáimmal, hogy diákjaink és az óvodás kisgyermekek jól felszerelt környezetben, a legtöbb lehetőséget megkapják ismereteik bővítéséhez, lelki biztonságukhoz. A legnagyobb álmunk is valóra vált 2022 januárjában, a Báthory Anna Református Általános Iskola a fenntartó, a Nyírbátori Református Egyházközség tulajdonába került – ami a 10 éves évforduló legnagyobb ajándéka lett. 

 

Bízom abban, hogy a megvalósult szakmai és infrastrukturális fejlesztések újabb terveket, álmokat szőnek. Református iskolánk küldetése, hogy a következő generációk is stabil alapokat, biztos tudást kapjanak a keresztyén vallás értékeivel megalapozva. Olyan közösséget szeretnénk formálni, ahol a fejlődésben lévő gyermekek már kiskoruktól a tudás mellett élményeket, tapasztalatokat, megannyi ismeretet gyűjthetnek. Számunkra fontos a gyermek-szülő-intézmény és a gyülekezet közötti kötődés.

- Sivadóné Cselenyák Dóra, intézményvezető -

 

http://www.batorirefiskola.hu/

(PR CIKK)

Címkék#Nyírbátor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában