SZON - Sport - Szpari

2010.11.17. 20:02

Nyíregyháza Spartacus: a mi városunk, és a mi csapatunk!

<p>Szombaton a kazinbarcikaiak elleni hazai meccsel zárja a bajnokság első körét az NB II. Keleti-csoportjában listavezető Nyíregyháza Spartacus.</p>

A klub vezérkara szeretné, ha a parádés őszi szezon zárásán sokan szurkolnának csapatuknak, ezért a következő beharangozót küldték el szerkesztőségünknek:

„Te is a Szparihoz tartozol? Most nagyon számítunk rád! Légy ott a szezon záró mérkőzésén és ünnepeljük együtt az őszi elsőséget! Nyíregyháza Spartacus – Kazincbarcika bajnoki labdarúgó mérkőzés november 20-án, szombaton 13 órától a Városi Stadionban. Szerezzük meg együtt az év utolsó győzelmét! Nyíregyháza Spartacus, a mi városunk, a mi csapatunk! A Szpari az elmúlt hét fordulóban veretlen, az utolsó hat mérkőzését megnyerte, és 18 találatot szerzett, 612 perce gólt sem kapott. A nyerő sorozat csúcsnak számít a Spartacus történetében. A hat mérkőzésen a támadóink mindegyike betalált. Bajzát Péter legutóbb tizenharmadik gólját szerezte és ezzel a klub legeredményesebb labdarúgója az elmúlt három évtizedben. Csapatunk szombaton a közönségünk támogatása mellett ezt a nagyszerű sorozatot kívánja folytatni a Kazincbarcika csapata ellen.”

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!