szon-sportoldal

2008.09.24. 11:45

Fucsovicsék alaposan bekezdtek

<p>Nagyszerűen kezdődött a teniszezők junior (U 16-os) Davis-, illetve Federation-kupája a magyar csapatok számára. A mexikói San Luis Potisiban a fiúk és a lányok is győzelemmel kezdték szereplésüket. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/fucsovicsek-alaposan-bekezdtek/cn/szon-news-km_01-20080924-114552">Az első forduló eredményei <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A nyíregyházi Fucsovics Márton az éljátékosa a fiúgárdának, amelynek első ellenfele Egyiptom volt.

A tizenhatos mezőny negyedik kiemeltje, a magyar válogatott 3–0-ra nyert, az NYVTC teniszezője pedig két győzelemmel vette ki részét a sikerből: egyéniben és Zsiga Mátéval az oldalán párosban is szettveszteség nélkül jöhetett le a pályáról. A csoport másik mérkőzésén Argentína is simán nyert Japán ellen, így amennyiben a mieink a szerda késő esti meccsen legyőzték Japánt, úgy már biztossá vált a nyolc közé jutásuk a korosztályos világbajnokságnak számító megmérettetésen. A lányok 2–1-re verték Hollandiát.

Tenisz

Junior Davis Kupa, U 16, csoportmérkõzések, 1. forduló
Magyarország–Egyiptom 3–0. Fucsovics–Auf 6:3, 6:0, Zsiga–El Sherbini 6:1, 6:0, Fucsovics, Zsiga–Auf, El Sherbini 6:4, 6:2.
A csoport másik mérkõzésen: Argentína–Japán 3–0.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!