szon-sportoldal

2008.09.30. 09:32

Mi lesz veled Demecser?

<p>A hétközi előkészületi meccseken kivágja a rezet a Demecser – a bajnoki fellépéseken viszont sorozatban kihúzza a gyufát. A megyei első osztályú futballcsapat legutóbb Kótajban kapott méretes zakót (6–1). &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/mi-lesz-veled-demecser/cn/szon-news-km_01-20080930-092939"> labdarúgó megyei I. osztály őszi menetrendje letölthető <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Emígyen bebetonozta magát a táblázat utolsó pozíciójában. Eleddig két pontot kasszírozott az újonc legénység, igaz, ez, már közel sem a társulat, amely Tóth János irányításával kiharcolta a feljutást.

– Ennyien vagyunk, jelenleg nem tudunk többet – nyomatékosította Vegera Attila, a Demecser edzője. – Azt azért látni kell, a bajnokcsapatból az edzővel egyetemben tizennégy labdarúgó távozott, plusz három leállt, csupán Kertész László, ifj. Gombkötő József és Fintor Sándor kapus maradt meg hírmondónak. A nyáron a rutinosnak számító Minyin és Kanócz mellett jobbára fiatalok érkeztek, akiknek még sokat kell fejlődni, hogy húzóemberek legyenek ezen a szinten. Heti három edzést tartunk, szerdánként rendre magasabb osztályú együttesekkel játszunk, éppen annak érdekében, hogy tanuljunk, összeforrjunk – érdekes, ilyenkor megcsinálják azt a srácok, ami a bajnokin már nem megy. Idősebb Gombkötő Józseffel, a demecseri futball emblematikus figurájával dolgozunk, a magunk részéről nem fogjuk feladni, csináljuk, amíg bírjuk! Mindenesetre, ha annyit sikerül elérni, hogy az utánpótlást teljes mértékben fel tudjuk építeni, amelyből „táplálkozhatunk” a közeljövőben, akkor már megérte elindulni a megy egyben!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!