szon-sportoldal

2008.09.11. 09:03

Már csak a „sporik” hiányoznak...

<p>A labdarúgó megyei másodosztály soros játéknapján Gergelyiugornyán tudják le a legígéretesebbnek tünő összecxsapaást: a feltörekvő hazaiak a látványos futballra képes Pusztadobost fogadják. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/mar-csak-a-sporik-hianyoznak/cn/szon-news-km_01-20080910-104927"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Díjözön-csoport, 5. forduló

Tippel: Szegfû Mihály, az Apagy edzõje.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Rakamaz (4.)–Kállósemjén (6.): – Mindkét csapat jól kezdte a bajnokságot, most viszont a hazaiak gyûjtik be a három pontot. Nyírpazony (13.)–Nyírgyulaj (8.): – Hullámvölgyben a hazaiak, ha nem találnak hirtelen magukra vereséget szenvedhetnek.
Ófehértó (2.)–Nyírlugos (7.): – Jelenleg nem tudom, hogy a hazai egyesületi elnök a csapattal van-e, ha igen akkor, nyernek, ha nem, akkor nem biztos.
Máriapócs (3.)–Kálmánháza (8.): – Az újonc jól kezdett, most is esélyesebb.
Nyíribrony (12.)–Kölyök SC (14.): – Nem tippelek fix egyest, de a hazaiak sokkal, sokkal esélyesebbek.
Levelek (1.)–Gávavencsellõ (16.): – A tabella szerint kötelezõ hazai gyõzelem, de a labda gömbölyû...
Bököny (10.)–Nyírmihálydi (5.): – Azt hiszem eléggé felhergeltük a Mihálydit, ezért begyûjti az ellenünk elvesztett pontjait.
Apagy (15.)–Nyírvasvári (11.): – Jelenleg minden mérkõzésünk rangadónak számít, így lesz ez a Vasvári ellen is, de gyõzelemre törekszünk.


Nyírségi Patyolat-csoport, 5. forduló

Tippel: Jászai Béla, a Komoró elnöke.
Szombat (kezdés: 16.00). Komoró (16.)–Ajak (14.): – Szebb napokat látott csapatok találkoznak. A hazai pálya elõnye mellettünk szól, ha az égéig és földiek is úgy akarják, akkor gyõzünk.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Dombrád (9.)–Fényeslitke (4.): – Az eredményesen startoló szomszédoknak drukkolok, de otthon nyer a Dombrád.
Kék (10.)–Újdombrád (7.): – Az a csapat, amely idegenben öt gólt rúg, az tud valamit. Egyes.
Anarcs (11.)–Jéke (1.): – A fiatal hazai csapat, fiatal edzõ, hullámzó teljesítmény – a Jéke rutinos együttes, ezzel együtt az Anarcsnak szorítunk.
Rohod (15.)–Pap (3.): – A házigazda sok problémával küzd, mint sorstárs drukkolok neki. Gólokban gazdag mérkõzésen – döntetlen.
Pátroha (5.)–Petneháza (12.): – Nagy tervek, hazai pálya, lelkes szurkolótábor, jó csapat – ez a Pátroha. A vendégek kezdeti lendülete alábhagyott. Egyes.
Tiszamenti SE (6.)–Pusztadobos (2.): – A forduló mérkõzése. A szívós hazai csapat ellen szép futballt játszó, gólerõs vendégek lépnek pályára – már csak a „sporik” hiányoznak.
Vaja (8.)–Mezõladány (13.): – Kun Miklós helyett nyilatkozom: Jó játékvezetés, sportszerû mérkõzés, biztos hazai gyõzelem.


Sandra Bútor-csoport, 6. forduló

Tippel: Mikes Ferenc, a Tunyogmatolcs játékos-edzõje.
Szombat (kezdés: 16.00). Nagyszekeres (10.)–Csenger (11.): – A rutin és a fiatalság csap össze – nyerhet a Szekeres, de benne van az iksz is.
Tisztaberek (16.)–Varsány-Gyüre (13.): – A gyürei ügyes, fiatal csapat, ezzel együtt úgy érzem, a Tiszataberek megszerzi elsõ gyõzelmét.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Nagydobos (15.)–Kocsord (14.): – Iksz.
Tiszakóród (3.)–Kölcse (12.): – A múlt heti kisiklás után gyõz a Kóród.
Nyírmeggyes (7.)–Nábrád (8.): – Ezt jósolja meg valaki. Döntetlen.
Porcsalma (2.)–Vámosoroszi (6.): – Ha a két Lakatos ki tudják kapcsolni, akkor lehet keresnivalója az Oroszinak.
Ópályi (17.)–Szatmárcseke (4.): – Háromesélyes.
Tunyogmatolcs (9.)–Sonkád (1.): – Minden elismerésem a Sonkádé, de hazai pályán nyernünk kell. Lelkes közönségünk is ezt várja.

 

Szabadnapos: Tyukod.

 

 

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!