szon-sportoldal

2008.11.07. 08:55

Előre menekülne az Nyíregyházi KSE

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházi KSE NB I B-s férfi kézilabdacsapatának szállítani kell a győzelmet a Tisza-Volán II-Dorozsma elleni hazai összecsapáson.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/elore-menekulne-az-nykse/cn/szon-news-km_01-20081107-085214">Az NBI B. Keleti-csoport legeredményesebb játékosainak névsora&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Újabb vereség esetén ugyanis a táblázat legvégén találhatja magát a nyírségi egylet – jelenleg éppen a csongrádiak porosodnak az utolsó helyen. Mindazonáltal a balul elsült idegenbeli fellépések után elért – reménybeli – győzelemmel akár jelentősen feljebb tornázhatja magát a házigazda, amely vasárnap (kezdés: 18 óra) visszaköltözik a bujtosi csarnokba.

– Ha törik, ha szakad, ezt a meccset meg kell nyerni – szögezte le Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Ugyanakkor nem lebecsülendő ellenfélről van szó, egyébként is, a második vonalban jelenleg szinte minden mérkőzés háromesélyes.

Hihetetlen eredmények születtek már eddig is, egyik hétről a másikra változnak a formák, éppen ezért az eredmények is megjósolhatatlanok. Hogy csak egy példát mondjak: a Tisza-Volánnál azok a játékosok szerepelnek, akik az adott pillanatban nem férnek be a „nagy Szegedbe”, ebből adódóan kiszámíthatatlan, milyen összetételű kerettel érkeznek és mire lesznek képesek. Nekünk ettől függetleníteni kell magunkat, masszív védekezésre építve, fegyelmezett teljesítményt nyújtva próbáljuk megszerezni a nagyon fontos két pontot.

Akárhogy is fáj, a korábban bordatörést szenvedett Braun Brunó továbbra sem állhat rendelkezésre, kérdéses az elmúlt héten talpműtéten átesett jobbszélső, Pisák Tibor bevetése, ugyanakkor elképzelhető, hogy a sokáig betegeskedő ifj. Bartha Dénes vállalja a szereplést.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!