szon-sportoldal

2008.12.02. 20:00

Bárányos utolsó vacsorája

<p>Miként azt korábban már jeleztük, kedden késő délután a Nyíri Fészekben rendezte szezonzáró vacsoráját a Nyíregyháza Spartacus. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/B_r_nyos_utols__vacsor_ja_2008_12_02_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Bárányos utolsó vacsorája 2008.12.02." /></a></dia></p>

A klub vezetése köszöntötték a játékosokat, a szakmai stáb tagjait, illetve a támogatókat. Révész Attila klubmenedzser rövid beszédében jelezte: mindenki tisztában van azzal, hogy a nehéz gazdasági helyzet nagyon befolyásolja a klub működését is. Az összejövetel egyben az utolsó nyíregyházi klubvacsora volt Bárányos Zsolt számára, hiszen délután a klub és a játékos a nehéz anyagi helyzet miatt közös megegyezéssel szerződést bontott. A klub vezetése megköszönte "Barinak" az elmúlt fél esztendőben nyújtott produkcióját. Sevel, Belényesi és Zaleh után tehát újabb játékos távozott. És, hogy mennek-e még mások és kik jönnek? Ebben egyelőre még nagyon sok a kérdőjel.

Az elmúlt héten Kijevben járt Révész Attila, és a hírek szerint van esély arra, hogy a két klub tovább élő kapcsolta erősítéseket is jelenthet majd a nyíregyháziaknak. A világhírű ukrán klub vezetői már el is készítettek egy megállapodás-tervezetet, amely mindkét fél számára előnyös. A nyíregyháziak hamarosan ismét Kijevbe utaznak és akkkor kerülhet pecsét a megállapodásra.

A vacsoráról hiányzott Lippai, viszont ott volt egy fiatal, színesbőrtű játékos. Értersüléseink szerint a mindössze tizennyolc esztendős kameruni focistát szombaton, a diósgyőri Liga-kupa találkozón tesztelik...

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!