szon-sportoldal

2010.10.15. 09:52

Két tized hiányzott Fekete elsőségéhez

<p>Két helyszínen is idényzáró versenyekre gyűltek össze a kettes fogathajtók.</p>

A C kategóriás országos döntőben, Jakabszálláson a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei színeket a Fehérgyarmati LSE sportolója, Kovács Dóra képviselte, aki a mezőny egyedüli hölgy versenyzőjeként a huszonötödik helyen végzett.
Az A kategóriás minősítést frissen megszerzett ifjabb Fekete György nyomban letette a névjegyét a legjobbak között. A Jászkarajenőn rendezett idényzáró úgy lett második a Nyíregyházi Főiskola SE versenyzője, hogy a győztes Hódi Károlytól mindössze két tizedponttal maradt le. Hogy mindez mit jelent a valóságban? Egyetlen másodperces időtúllépést az akadályhajtásban.

A „kis” Fekete teljesítménye így is több, mint dicséretes, hiszen olyan versenyzőket is megelőzött, akik nemrégiben a világbajnokságon képviselték a magyar színeket: Varga Péter (a vb-n hibátlan akadályhajtással hívta fel magára a figyelmet), Nagy Sándor és Galambos Nándor is a vert mezőnyben végzett. Ugyanezen a viadalon szintén nagyszerűen helytállt Erdei József (Kálló-Földgép SE) is, aki összesítésben a tizenegyedik helyezést szerezte meg.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!